Οι φωτογραφίες των Samsung Galaxy A50 & A30 δείχνουν οθόνες Infinity-U, πολλές κάμερες | TechFreaks

Οι φωτογραφίες των Samsung Galaxy A50 & A30 δείχνουν οθόνες Infinity-U, πολλές κάμερες | TechFreaks


Η Samsung έχει ήδη στοχεύσει στο τμήμα κινητών τηλεφώνων χαμηλών προδιαγραφών με τη νέα της σειρά Galaxy M. Παρομοίως, η γκάμα Galaxy Fold και Galaxy S10 καταλαμβάνουν τις κατηγορίες ναυαρχίδας και premium συσκευών. Τώρα, με την ελπίδα να καλύψει το τμήμα της μεσαίας κατηγορίας, η εταιρία ετοιμάζει μια ανανεωμένη σειρά Galaxy A η οποία θα ξεκινήσει με τα Galaxy A30 και Galaxy A50, δύο smartphones που έχουν μόλις διαρρεύσει σε μια σειρά ζωντανών εικόνων από το 91mobile.

Όπως φημολογείτο προηγουμένως, και τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με μεγάλες οθόνες Infinity-U 6,4 ιντσών. Και στις δύο περιπτώσεις, τα πάνελ AMOLED συνδυάζονται με λεπτά πλάγια στεφάνια, εγκοπές τύπου waterdrop και σχετικά μεγάλα πηγούνια. Τα μοντέλα περιλαμβάνουν επίσης εκλεπτυσμένους οπίσθιους σχεδιασμούς με πολλές κατακόρυφες κάμερες. Ωστόσο, ελπίζοντας να μειώσει το κόστος, η Samsung έχει δημιουργήσει το πίσω μέρος από γυαλιστερό πλαστικό παρά από αλουμίνιο ή γυαλί.

Στην περίπτωση του Galaxy A50, η φημολογούμενη ρύθμιση τριπλής κάμερας είναι σαφώς ορατή. Το κινητό φέρεται να διαθέτει έναν κύριο αισθητήρα 25 megapixel συνδυασμένο με μια εξαιρετικά μεγάλη κάμερα 8 megapixel και έναν τρίτο αισθητήρα βάθους που προσφέρει ανάλυση 5 megapixel. Το Galaxy A30 διπλής κάμερας, από την άλλη πλευρά, μειώνει την ανάλυση των φωτογραφικών μηχανών σε 16-megapixel και 5-megapixels αντίστοιχα ενώ δεν υπάρχει η τρίτη κάμερα.

Ένας άλλος παράγοντας διαφοροποίησης μεταξύ των συσκευών έρχεται με τη μορφή του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Όπως και τα πρόσφατα ανακοινωμένα flagships της Samsung, το Galaxy A50 διαθέτει έναν in-display σαρωτή ενώ το Galaxy A30 διαθέτει ένα πιο παραδοσιακό πίσω σαρωτή.

Εάν πρέπει να πιστέψουμε τις φήμες, αυτές οι δύο συσκευές θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα στις 28 Φεβρουαρίου. Αρχικά, η διαθεσιμότητα πιθανότατα θα περιοριστεί σε μερικές ασιατικές αγορές όπως η Κίνα και η Ινδία, αλλά τελικά οι καταναλωτές στην Ευρώπη θα πρέπει επίσης να μπορούν να αγοράζουν τις συσκευές μετά από μερικές εβδομάδες. Μόλις ξεκινήσουν οι πωλήσεις, τα smartphones θα πρέπει να είναι διαθέσιμα σε μαύρο, λευκό, μπλε και κόκκινο χρώμα.

Galaxy A50 Leak

galaxy a50 leak

Galaxy A30 Leak

galaxy a30 leak

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1