Ο Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus κάνει Χριστουγεννιάτικη έκπληξη με την ανακοίνωση του OnePlus smartwatch | TechFreaks

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus κάνει Χριστουγεννιάτικη έκπληξη με την ανακοίνωση του OnePlus smartwatch | TechFreaks


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus Pete Lau επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία είναι σχεδόν έτοιμη να ανακοινώσει το πρώτο της smartwatch. Το υποτιθέμενο OnePlus Watch θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021. Η OnePlus έκανε tease την κυκλοφορία του πρώτου smartwatch της από το 2016, αλλά φήμες έλεγαν ότι η κινεζική εταιρεία είχε σταματήσει τα σχέδιά της επ ‘αόριστον από τον Οκτώβριο.

Τώρα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus Pete Lau επιβεβαίωσε επισήμως ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το πρώτο smartwatch της το 2021. Συγκεκριμένα, το λεγόμενο OnePlus Watch θα φτάσει στις αρχές του επόμενου έτους.

Ωστόσο, το smartwatch της OnePlus παραμένει ένα μυστήριο. Προηγούμενα teasers έχουν προτείνει ότι το smartwatch θα έχει στρογγυλή οθόνη, ενώ μπορεί να υπάρχει έκδοση με θέμα το Cyberpunk 2077. Ωστόσο, δεν είναι σαφές σχετικά με το τι OS θα βασιστεί η OnePlus στο πρώτο smartwatch της.

Τους τελευταίους μήνες, οι φήμες έχουν ταλαντευτεί μεταξύ της OnePlus να χρησιμοποιήσει το Wear OS και να ετοιμάζει ένα ιδιόκτητο λειτουργικό σύστημα. Πιο πρόσφατα, ο Lau υπαινίχθηκε ότι η OnePlus καθυστέρησε την κυκλοφορία του πρώτου smartwatch της, ώστε να βελτιστοποιήσει το Wear OS. Αυτό από μόνο του, υποδηλώνει ότι το περιβάλλον εργασίας χρήστη του OnePlus Watch ενδέχεται να μην μοιάζει απαραίτητα με την εμπειρία του Wear OS.

Τελικά, το πρώτο έξυπνο ρολόι OnePlus μπορεί να είναι μια επανασχεδιασμένη έκδοση μιας συσκευής OPPO. Η τελευταία έκανε tease το Watch RX τον Οκτώβριο, αλλά δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το smartwatch.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus κάνει Χριστουγεννιάτικη έκπληξη με την ανακοίνωση του OnePlus smartwatchΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share