«Ο δρόμος Θεσσαλονίκης-Έδεσσας είναι στις πρώτες προτεραιότητες μας…» – Λόγος της Πέλλας | Λόγος της Πέλλας

«Ο δρόμος Θεσσαλονίκης-Έδεσσας είναι στις πρώτες προτεραιότητες μας…» – Λόγος της Πέλλας | Λόγος της Πέλλας


Από τα Γιαννιτσά όπου βρίσκεται, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στη Μακεδονία, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης και του Α. Τσίπρα.

«Δυστυχώς χθες το βράδυ με την ψήφο τους 153 πρόθυμοι βουλευτές ολοκλήρωσαν την τελευταία πράξη μιας εθνικά επιζήμιας Συμφωνίας», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στη διάρκεια της ομιλίας του στα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜ.ΤΟ. στα Γιαννιτσά.

Ο κ. Μητσοτάκης υπενθύμισε πως η επίσκεψή του στη Μακεδονία έχει ιδιαίτερα πολιτικά χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι ο παππούς του, Κυριάκος Μητσοτάκης, το 1912 είχε ξεκινήσει επικεφαλής σώματος εθελοντών από την Κρήτη για να πολεμήσει στους Βαλκανικούς Πολέμους.

Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή Συμφωνία και μερίδιο ευθύνης έχουν οι κκ. Τσίπρας, Κοτζιάς και Καμμένος. Για τον τέως υπουργό Εθνικής Άμυνας ειδικότερα, είπε ότι το τελευταίο διάστημα φόρεσε τη στολή του μακεδονικού «αλλά ο κ. Καμμένος έδωσε το στυλό στον κ. Τσίπρα για να υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Σήμερα μπορεί να έχουμε μία κυρωμένη συμφωνία, δεν απεμπολεί όμως τα εθνικά όπλα που έχει στη διάθεση της, κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βάλει βέτο στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων για να υπερασπιστούμε τα εθνικά μας συμφέροντα θα το κάνει»!

Για την Πέλλα, ανέφερε ότι «Με την εκλογή μας θα δουλέψουμε μαζί με τους δήμους, μαζί με τις Περιφέρειες για να παράξουμε έργο. Και ο δρόμος Θεσσαλονίκης-Έδεσσας είναι στις πρώτες προτεραιότητες μας…».

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε επίσης, την εκτίμηση ότι στις 26 Μαΐου θα γίνουν μαζί με τις Ευρωεκλογές και οι βουλευτικές εκλογές, και κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος σε εγρήγορση.

Πριν τα εγκαίνια της ΔΗΜ.ΤΟ. ο κ. Μητσοτάκςη επισκέφθηκε την Ιστορική και Λαογραφική Εστία Γιαννιτσών ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ, όπου έγινε συζήτηση για το ζήτημα της Μακεδονίας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας

Μοιράσου με τους φίλους σουΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι ο Λόγος της Πέλλας

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1