Ο Επικεφαλής του Poco υπονοεί την αναβίωση της σειράς σε ένα tweet που διαγράφηκε μετά | TechFreaks

Ο Επικεφαλής του Poco υπονοεί την αναβίωση της σειράς σε ένα tweet που διαγράφηκε μετά | TechFreaks


Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε τους λογαριασμούς των κοινωνικών μέσων της Xiaomi να είναι γεμάτοι με ερωτήσεις σχετικά με ένα Pocophone F2, μετά την επιτυχία του Pocophone F1 του περασμένου έτους. Δυστυχώς, φαίνεται ότι η συσκευή δεν ήρθε τελικά το 2019 στους φίλους της εταιρίας.

Τώρα, ο επικεφαλής της Pocophone Alvin Tse έσπασε τη σιωπή του σε ένα tweet το οποίο έχει διαγραφεί μετά από τότε, επιβεβαιώνοντας ότι το εμπορικό σήμα θα επανεμφανιστεί το επόμενο έτος. Ανατρέξτε σε ένα στιγμιότυπο οθόνης του παρακάτω μηνύματος μέσω του μηχανισμού Wayback:

alvin tse pocophone 2020 543x675

Το tweet δεν επιβεβαιώνει αν θα δούμε το Poco F2 το επόμενο έτος, παρόλο που είναι λογική υπόθεση είναι ότι θα δοθεί συνέχεια στην μεγάλη εμπορική επιτυχία του Poco F1. Και πάλι, είναι φυσικά δυνατό να δούμε εντελώς διαφορετικό προϊόν Poco, αλλά αυτό ίσως να είναι μια μεγάλη απογοήτευση των καταναλωτών που περιμένουν την συνέχεια του δημοφιλούς κινητού.

Το Poco F1 (ή Pocophone F1 ) ήταν ένα προσιτό κινητό με χαρακτηριστικά ναυαρχίδα που ξεκίνησε πέρυσι, παρέχοντας τον Snapdragon 845, 6GB έως 8GB μνήμης RAM και αποθήκευση 64GB έως 256GB με τιμή εκκίνησης ~ 300 €. Άλλες αξιοσημείωτες προδιαγραφές περιλαμβάνουν ένα ζεύγος πίσω κάμερας 12MP + 5MP, κάμερα 20MP selfie, ξεκλείδωμα προσώπου IR και μπαταρία 4.000mAh.

Αυτή η συσκευή προχώρησε σε μεγάλο χρονικό διάστημα για να επαναπροσδιορίσει την ιδέα ενός προσιτού κινητού με χαρακτηριστικά ναυαρχίδας, με το Redmi K20 Pro της Xiaomi να ξεφεύγει λίγο σε τιμή ώστε να μην είναι τόσο φτηνό όσο το Poco F1. Στην πραγματικότητα, η Xiaomi India εξέδωσε μια μακρά δήλωση που περιγράφει γιατί το K20 Pro ήταν πιο ακριβό, αναφέροντας τα υλικά πρώτης ποιότητας, την εγκατάσταση τριπλής κάμερας, την οθόνη OLED και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1