Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ παρουσιάζει στην Αγία Πετρούπολη το «Fashion Freak Show» | MonoNews

Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ παρουσιάζει στην Αγία Πετρούπολη το «Fashion Freak Show» | MonoNews


Η πρεμιέρα του «Fashion Freak Show» του Ζαν Πολ Γκοτιέ θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Πετρούπολη από τις 31 Ιανουαρίου -2 Φεβρουαρίου, στη μεγάλη αίθουσα συναυλιών «Οκτιάμπρσκι», ανακοίνωσε ο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής μόδας στην πρώτη του συνέντευξη τύπου.

«Την παράσταση αυτή στη Γαλλία την επισκέφθηκαν 2500 άτομα και όλοι έβγαιναν με το χαμόγελο στα χείλη», δήλωσε ο Γκοτιέ στους δημοσιογράφους, λέγοντας ότι το σόου που θα παρουσιάσει θα είναι ένα αφήγημα για το παιδικό όνειρο. «Θα ήθελα να μιλήσω και να δείξω πόσο καλό είναι όταν τα παιδικά όνειρα πραγματοποιούνται. Κι εγώ από παιδί ονειρευόμουνα να φτιάχνω φορέματα, κοστούμια, ήθελα να γίνω σχεδιαστής μόδας και το όνειρο μου αυτό πραγματοποιήθηκε» είπε ο Γκοτιέ.

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, είπε ακόμη, ότι ολοκλήρωσε την καριέρα του ως σχεδιαστής υψηλής ραπτικής και πως στο μέλλον θα ήθελε να ασχοληθεί με το να ανεβάζει παραστάσεις. «Το ντεφιλέ σήμερα γίνεται παράσταση, στο δικό μου «Fashion Freak Show» υπάρχει και η μουσική και ο χορός και το τραγούδι. Μπορείτε να δείτε πραγματικά φορέματα, κοσμήματα που είχαν χρησιμοποιηθεί σε προηγούμενες επιδείξεις μόδας», προσέθεσε ο Γκοτιέ.

Στο σόου θα παρουσιαστούν περισσότερα από 200 κοστούμια , μερικά από τα οποία έχουν δημιουργηθεί ειδικά για την παράσταση αυτή, ενώ τα υπόλοιπα είναι τα «the best of Gaultier» (τα καλύτερα του Γκοτιέ) και αναφέρονται σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Ειδικά για την επίδειξη στη Ρωσία, ο διάσημος σχεδιαστής συμπεριέλαβε μερικά ακόμη φορέματα από την περίφημη συλλογή «Ο ρωσικός Κονστρουκτιβισμός» του 1986.

Μετά τις παρουσιάσεις που θα κάνει στην Αγία Πετρούπολη , ο Ζαν Πολ Γκοτιέ μαζί με τον θίασο του «Fashion Freak Show» θα επισκεφθεί τη Μόσχα.

Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το MonoNews

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share