Ο νέος Firefox Preview για Android φέρνει 2x ταχύτητα και μπορείτε να τον κατεβάσετε | TechFreaks

Ο νέος Firefox Preview για Android φέρνει 2x ταχύτητα και μπορείτε να τον κατεβάσετε | TechFreaks


Η Mozilla ανακοίνωσε μια νέα έκδοση του Firefox για Android, εστιάζοντας στην ταχύτητα, την οργάνωση και την ιδιωτικότητα. Η Mozilla συζήτησε για το ανανεωμένο πρόγραμμα περιήγησης σε μια δημοσίευση στο blog της χθες και μια πρώτη έκδοση είναι διαθέσιμη τώρα για κατέβασμα από όλους τους χρήστες.

Η έκδοση του νέου προγράμματος περιήγησης ονομάζεται, Firefox Preview. Η Mozilla λέει ότι αυτό το πρόγραμμα περιήγησης είναι έως και δύο φορές πιο γρήγορα από τις προηγούμενες εκδόσεις του Firefox για Android, ενώ μια βελτιωμένη διεπαφή και ροή εργασίας υπάρχει για να αυξήσει περαιτέρω την παραγωγικότητα.

firefox preview inner

Η πιο άμεση αλλαγή της διεπαφής είναι η θέση της γραμμής διευθύνσεων, η οποία βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας και όχι στη συνηθισμένη της θέση στην κορυφή. Το πρόγραμμα περιήγησης προσθέτει επίσης κάτι που ονομάζεται Συλλογές, το οποίο σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να μοιράζεστε ομάδες ιστοσελίδων ή να τις επαναφέρετε με την μορφή συντομεύσεων.

Ο νέος περιηγητής της Mozilla βασίζεται σε μια μηχανή για κινητά ανοικτού κώδικα που ονομάζεται GeckoView. Στο blog post της, η Mozilla συνέκρινε αυτή την μηχανή με την Quantum για επιφάνεια εργασίας, η οποία βοήθησε τον browser να αυξήσει σημαντικά τα κέρδη του όταν ξεκίνησε το 2017 (και συνεχίζει να ωφελεί τον Firefox μέχρι σήμερα).

Η Mozilla πιστεύει ότι το GeckoView θα προσφέρει το ίδιο και στο Android.

Το GeckoView είναι αυτό που θα βοηθήσει την ανάπτυξη του Mozilla πιο γρήγορα και θα επιτρέψει τελικά την πλήρη ανανέωση του Firefox για κινητά. Κάντε λήψη του Firefox Preview στον παρακάτω σύνδεσμο και δώστε μας τις σκέψεις σας για αυτό στα σχόλια.

google play button

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1