Ο General Manager της Redmi υπογραμμίζει ότι η ναυαρχίδα της Redmi δεν ονομάζεται Redmi X | TechFreaks

Ο General Manager της Redmi υπογραμμίζει ότι η ναυαρχίδα της Redmi δεν ονομάζεται Redmi X | TechFreaks


Πρόσφατα, μια αφίσα teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της Redmi με Snapdragon 855 προβλήθηκε στο Weibo με τη συσκευή που φέρει τον τίτλο «Redmi X». Η αφίσα έδειξε επίσης ότι η συσκευή θα κάνει την μεγάλη της εμφάνιση στις 14 Μαΐου. Ο γενικός διευθυντής Redmi Lu Weibing επιβεβαίωσε τώρα μέσω του Weibo ότι δεν θα ονομαστεί Redmi X. Στη συνέχεια, δημιουργεί την εντύπωση ότι η αφίσα που κυκλοφορούσε στο Weibo θα μπορούσε να είναι αθέμιτη.

Όπως φαίνεται πολύ καλά στο screenshot της δημοσίευσης στο Weibo του Lu Weibing, δήλωσε: «Δεν ονομάζεται Redmi X, θα υπάρχει ένα καλύτερο όνομα.» Ενώ ο οργανισμός προωθούσε το τηλέφωνο Red8 SD855 από τους τελευταίους μήνες , δημιουργεί την εντύπωση ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει τόσο σύντομα. Η ημερομηνία έναρξης της 14ης Μαΐου μπορεί επίσης να είναι ψεύτικη.

weibo redmi x

Ωστόσο, υπάρχουν φήμες ότι το επερχόμενο τηλέφωνο της Redmi με notch-less οθόνη και pop-up selfie camera θα μπορούσε να τροφοδοτηθεί από τον Snapdragon 730. Θα μπορούσε να φθάσει ως μια ελαφρύτερη έκδοση του τηλεφώνου Redmi SD855 που μπορεί να κάνει ντεμπούτο αργότερα.

Το τηλέφωνο Reddi SD730 έχει τη φήμη ότι θα περιλαμβάνει μια τριπλή κάμερα 48-megapixel + 8 megapixel + 13 megapixel και μια μπαταρία 4.000 mAh. Επιπλέον, αναμένεται να προσγειωθεί με μερικά διαφορετικά highlight όπως AMOLED, μοναδικό in-screen mark per user στην οθόνη και 3.5mm sound jack. Οι διάφορες αποχρώσεις του τηλεφώνου βρίσκονται επί του παρόντος κάτω από τα περιτυλίγματα.

Οι φήμες ξεχειλίζουν από το ότι το τηλέφωνο Redmi SD730 θα αντιμετωπίσει την αντιπαλότητα από το Realme X, το οποίο θα φέρει στο προσκήνιο μια notchlessοθόνη και μια αναδυόμενη κάμερα. Υποτίθεται ότι περιλαμβάνει έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, φορτιστή VOOC 3.0, τριπλή ρύθμιση κάμερας πίσω και Snapdragon 730 SoC. Λύσεις αποθήκευση 6 GB RAM + 64 GB, 6 GB RAM + 128 GB και αποθήκευση 8 GB RAM + 128 GB. Αυτά τα μοντέλα θα μπορούσαν να εκτιμηθούν χωριστά σε 1.599 γιουάν (~ 237 ευρώ), 1.799 γιουάν ( 257 €) και 1.999 γιουάν (279 €).

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1