Περισσότερα στοιχεία του Google Pixel 3a αποκαλύφθηκαν, συμπεριλαμβανομένης μιας εκπληκτικά υψηλής ποιότητας οθόνης | TechFreaks

Περισσότερα στοιχεία του Google Pixel 3a αποκαλύφθηκαν, συμπεριλαμβανομένης μιας εκπληκτικά υψηλής ποιότητας οθόνης | TechFreaks


Γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό ότι η Google προσπαθεί να σπάσει την παράδοσή της να αποκαλύπτει μόλις δύο τηλέφωνα κάθε Φθινόπωρο, απελευθερώνοντας ένα μικρότερο Pixel duo σε κάποια στιγμή αυτή την άνοιξη. Αλλά μόλις πρόσφατα τα κάπως συγκεχυμένα ονόματα Pixel 3a και 3a XL άρχισαν να ακούγονται σαν φήμες.

Σύμφωνα με αρκετές αξιόπιστες πηγές, έτσι σχεδιάζει να διαθέσει στην αγορά αυτές τις συσκευές μέσης εμβέλειας. Ενώ δεν έχουμε ιδέα τι ακριβώς αντιπροσωπεύει το «a» και πότε τα δύο νέα κινητά τηλέφωνα Android θα έπρεπε να δουν το φως της ημέρας, οι βασικές προδιαγραφές και χαρακτηριστικά του μικρότερου μοντέλου «επιβεβαιώθηκαν» από μια αξιόπιστη πηγή του 9To5Google. Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας, Stephen Hall, επιστρέφει με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Google Pixel 3a αφού φέρεται να έχει άμεση πρόσβαση σε μια μονάδα που είναι έτοιμη για εμπορική χρήση.

Mid-end παραλλαγή με μια κορυφαία οθόνη, χωρίς εγκοπές

Όταν βγήκε η φήμη ότι η Google για πρώτη φορά ότι εργάζεται σε μοντέλα Pixel 3 χαμηλότερου κόστους, μερικοί άνθρωποι υπέθεταν ότι σήμαινε χαμηλής ποιότητας οθόνες εκτός από τους επεξεργαστές χαμηλότερων δυνατοτήτων. Αλλά παρόλο που το Pixel 3a αναμένεται να διαθέτει ένα Snapdragon 670 SoC που θα αποτελούσε σημαντική υποβάθμιση σε σχέση με το 845 μέσα στο «κανονικό» Pixel 3, η οθόνη P-OLED 5,5 ιντσών του τελευταίου θα μπορούσε να παραμείνει αμετάβλητη.

Αφού ξόδεψε αρκετό χρόνο εξετάζοντας την οθόνη 5,6 ιντσών του Pixel 3a, ο Stephen Hall είναι σίγουρος ότι κοιτάζει μια OLED με αξιοπρεπή ανάλυση 2220 x 1080 και δεν έχει «σύγχρονη» μέθοδο για να μειώσει τα bezels ώστε να γίνουν αόρατα.

Εππίσης είδαμε ότι το 5.5-inch πάνελ ήταν πλήρως ικανό να παράγει επίπεδα φωτεινότητας, αντίθεσης και θερμοκρασίας χρώματος παρόμοια με ορισμένα από τα καλύτερα τηλέφωνα υψηλού επιπέδου στον κόσμο. Εάν η Google σχεδιάζει πράγματι να προσφέρει αυτό σε χαμηλότερη τιμή, πρέπει να παραδεχτούμε ότι είμαστε εντυπωσιασμένοι. Και πάλι, η τεχνολογία LCD θα βοηθούσε στην εξοικονόμηση κόστους παραγωγής, ενώ ενδεχομένως να έχει μέτρια επίδραση στην ποιότητα της οθόνης.

Ακούγεται ότι η εταιρία αντιμετώπισε μια αρκετά δύσκολη επιλογή. Δυστυχώς, δεν θα μάθουμε αν η Google πραγματοποίησε τη σωστή επιλογή μέχρι να δούμε τις επίσημες τιμές λιανικής πώλησης των Pixel 3a και 3a XL.

Περισσότερα χαρακτηριστικά, περισσότεροι λόγοι για ενθουσιασμό

pixel 3a hands on

Βλέποντας πως το Pixel 3 ξεκίνησε σε μια αναμφισβήτητα υπερβολική τιμή $ 799, η ανησυχία σας για το αν τα 3α και 3α XL δεν θα είναι ακριβώς αυτό που κανονικά αποκαλούμε οικονομικά είναι δικαιολογημένη. Εξάλλου, το Pixel 3a αναμένεται να «δανειτεί» την υπερσύγχρονη οπίσθια κάμερα του προπομπού της, εκτός από την προαναφερθείσα οθόνη OLED υψηλής ποιότητας. Αλλά μην ανησυχείτε (πάρα πολύ), καθώς μια σειρά συμβιβασμών θα γίνουν για να μειωθεί κάπως η τιμή.

Για παράδειγμα, θα χάσετε την πιστοποίηση για την αντίσταση νερού του Pixel 3, αν και, θα πρέπει να κερδίσετε πίσω την αγαπημένη υποδοχή ακουστικών. Από την άποψη της ποιότητας κατασκευής, το Pixel 3a φέρεται να μην ψάχνει να κάνει μια μεγάλη εντύπωση, βυθίζοντας το premium combo από γυαλί / μέταλλο να στηριχθεί κυρίως στο πλαστικό.

Η υποστήριξη ασύρματης φόρτισης είναι ένα άλλο αρκετά μεγάλο πράγμα που έχει εξαλειφθεί για να μειώσει την τιμή λιανικής πώλησης, αλλά η μπαταρία είναι στην πραγματικότητα ελαφρώς μεγαλύτερη από αυτή που τροφοδοτεί το Pixel 3. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ο δεύτερος shooter selfie είναι έξω από την εξίσωση, αφήνοντας ένα ενιαίο 8MP ευρυγώνιο φακό υπεύθυνο για τις selfies.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1