Πιθανόν κάπως έτσι θα φαίνεται το PlayStation 5 | TechFreaks

Πιθανόν κάπως έτσι θα φαίνεται το PlayStation 5 | TechFreaks


Μια από τις πιο συναρπαστικές ημέρες του έτους, αν είστε fan του παιχνιδιού, είναι όταν κυκλοφορήσει η νέα κονσόλα PlayStation. Το επόμενο έτος, αυτό θα πρέπει να γίνει κάποια στιγμή την άνοιξη, όταν αναμένεται να κυκλοφορήσει το PlayStation 5, αλλά έχουν ανακαλυφθεί εικόνες που δείχνουν πως μπορεί να μοιάζει η νέα κονσόλα. Και αν αυτό είναι το πραγματικό σχέδιο, φαίνεται να είναι μια κονσόλα με απίστευτη ομορφιά.

Οι 3D απεικονίσεις του PlayStation 5 της Sony δημιουργήθηκαν από εικονογραφήσεις σε μια μυστηριώδη αίτηση ευρεσιτεχνίας που υποβλήθηκε από τη Sony και ανακαλύφθηκαν νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα από τη LetsGoDigital νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και προσφέρουν μια πρώτη ματιά στο πως μπορεί να μοιάζει η κονσόλα.

Εάν τα σχέδια στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι σωστά – και φυσικά υπάρχει μια πιθανότητα ότι δεν είναι – το PS5 θα έχει σχήμα V, που είναι φυσικά ο ρωμαϊκός αριθμός για το πέντε.

playstation 5 render

Υπάρχουν επίσης αεραγωγοί σε όλες τις πλευρές της κονσόλας για να διατηρήσουν την ψύξη – στις επιφάνειες, οι οπές αερισμού φωτίζονται με μπλε φώτα. Υπάρχουν επίσης πολλαπλές θύρες USB, ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνδέουν άλλες συσκευές και εξαρτήματα και κουμπιά ευαίσθητα στην αφή για να την ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν, να βγάζουν τους δίσκους και να ελέγχουν την αναπαραγωγή Blu-Ray.

Φαίνεται απίστευτα ετυπωσακό, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε με βεβαιότητα ότι αυτός είναι ο τελικός σχεδιασμός – κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι απλώς ένα κιτ ανάπτυξης, όχι μια μακέτα του τελικού σχεδίου. Και προφανώς δεν θα υπάρχει το λογότυπο Let’sGoDigital εκεί …

Πιθανότατα δεν θα γνωρίζουμε με σιγουριά τι θα κάνει πραγματικά το PS5 στην πραγματική ζωή μέχρι την ημέρα που θα κυκλοφορήσει, αλλά βλέποντας αυτές τις εικόνες φαίνεται εξαιρετικά συναρπαστικό. Εκτός αν, βέβαια, ο πραγματικός σχεδιασμός αποδειχτεί καταστροφή και αυτές τα renders είναι πολύ καλύτερα από αυτό  που πραγματικά θα έχουμε. Ελπίζουμε βέβαια ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί …

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1