Προκύρηξη προβιβασμού από την Α1 στην Γ’ Εθνική – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | PellaSports

Προκύρηξη προβιβασμού από την Α1 στην Γ’ Εθνική – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | PellaSports
Δείτε παρακάτω ποια θα είναι τα δεδομένα για την ομάδα που από την Α1 θα κερδίσει την άνοδο της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Πρωταθλήτρια ομάδα για την περίοδο 2019 – 2020 , η οποία και ανέρχεται στη Γ΄εθνική ερασιτεχνική κατηγορία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 , είναι η πρώτη της βαθμολογικής κατάταξης εφόσον η βαθμολογική διαφορά από τη δεύτερη είναι μεγαλύτερη ή ίση των τεσσάρων (4) βαθμών και δεν διεξάγονται αγώνες play-offs.

Σε περίπτωση που η ομάδα που κατέλαβε την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα της κανονικής περιόδου έχει διαφορά βαθμών μικρότερη των τεσσάρων (4) βαθμών, τότε διεξάγονται αγώνες play-offs μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν τις θέσεις από την 1η μέχρι και την 4η ως εξής:

Διεξάγεται πρωτάθλημα σε διπλούς αγώνες (α’ και β’ γύρος) τεσσάρων ομάδων, που απαρτίζεται από τις τέσσερις πρώτες ομάδες που κατέλαβαν ανεξαρτήτως βαθμολογικής διαφοράς τις θέσεις 1η , 2η, 3η και 4η θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου 2019/2020. Στην φάση αυτή οι ομάδες ξεκινούν τους αγώνες play offs, με τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου 2019/2020.

Πρωταθλήτρια ομάδα αναδεικνύεται αυτή η οποία θα καταλάβει την 1η θέση του παραπάνω πρωταθλήματος και ανέρχεται στην Γ Εθνική ερασιτεχνική κατηγορία, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020/2021.

Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το PellaSports

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share