Πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου του «ΟΧΙ» – Λόγος της Πέλλας

Πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου του «ΟΧΙ» – Λόγος της Πέλλας

23/10/2018
Τοπικά Νέα

Ο Δήμος Σκύδρας στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα πραγματοποιήσει τις εξής εκδηλώσεις μνήμης, δόξας και τιμής

την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018:
*Ώρα 07:30, θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες της Εκκλησίας μας και η Φιλαρμονική του Δήμου θα περιέλθει στους δρόμους της πόλης παίζοντας τον Εθνικό Ύμνο και εμβατήρια.
*08:00’ και 18:40΄, έπαρση και υποστολή της σημαίας, αντίστοιχα, μπροστά από το Δημαρχείο.
*10:15΄, τέλεση δοξολογίας στους Ιερούς Ναούς: Αγίου Πρωτομάρτυρα κι Αρχιδιακόνου Στεφάνου Σκύδρας και Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού Καλής.
*Ώρα 10:30΄ εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας στη Σκύδρα από τη Διευθύντρια του 4ου Νηπιαγωγείου Σκύδρας Δήμητρα Όρλη και στην Καλή από τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Καλής Φώτη Βασιλείου.
*Ακολουθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανιών στο Ηρώο Σκύδρας και Καλής.
*12:00΄, κεντρική παρέλαση στην οδό Εθνικής Αντίστασης (Δημαρχείο) Σκύδρας.
Εκδηλώσεις θα υλοποιηθούν και στις Τοπικές Κοινότητες.
Ο σημαιοστολισμός θα είναι γενικός, ορίζεται δε τριήμερος από την 26η μέχρι την 28η Οκτωβρίου 2018 καθώς και φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων κι αυτών των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και της 28ης Οκτωβρίου 2018.
Καλούμαστε όλοι μας με υψηλό αίσθημα πατριωτικής και κοινωνικής ευθύνης να συμμετάσχουμε στις επετειακές – γιορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου τιμώντας κι ευγνωμονώντας τους ηρωικούς αγωνιστές της εποποιίας του΄40, διατρανώνοντας παράλληλα την αποφασιστικότητά μας ώστε με ομοψυχία κι ενότητα να διαφυλάξουμε και να υπερασπιστούμε τα εθνικά δίκαια και τις πανανθρώπινες αρχές κι αξίες.
Με εκτίμηση
Η Δήμαρχος Σκύδρας
Κατερίνα Ιγνατιάδου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας

Μοιράσου με τους φίλους σου

[ad_2]

Επίσημη πηγή

Αφήστε μια απάντηση