Σταθερή Έκδοση του Android 9 Pie έρχεται τώρα στο Xiaomi Mi A2 | TechFreaks

Σταθερή Έκδοση του Android 9 Pie έρχεται τώρα στο Xiaomi Mi A2 | TechFreaks


Το Xiaomi Mi A2 είναι μια συσκευή Android One, που σημαίνει ότι τρέχει μια πολύ κοντινή stock έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να είναι μια από τις πρώτες συσκευές που θα έχουν την τελευταία αναβάθμιση στο Android 9 Pie.

 

Ωστόσο, άλλες συσκευές που δεν αποτελούν μέρος του προγράμματος Android One έχουν ήδη δει μια ενημερωμένη έκδοση Pie, όπως το Essential Phone, το OnePlus 6 και το OnePlus 6T. Σήμερα, όμως, φαίνεται ότι η ενημέρωση Pie για το Mi A2 τελικά εμφανίζεται, μέσω του Android Police.

Προηγουμένως, η ενημέρωση είχε διαρρεύσει στο Διαδίκτυο, έτσι ώστε ορισμένοι χρήστες έχουν ήδη κατεβάσει και εγκαταστήσει το λογισμικό. Τώρα, όμως, η επίσημη ενημερωμένη έκδοση κυκλοφορεί.

Η ενημερωμένη έκδοση του Android 9 Pie για το Xiaomi Mi A2 φέρνει τα νέα χαρακτηριστικά του Android Pie, όπως πλοήγηση χειρονομίας, προσαρμοστική μπαταρία, app actions και νέα στοιχεία σχεδίασης. Η ενημερωμένη έκδοση είναι λίγο περισσότερο από 1GB και συνοδεύεται από την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Android.

Το Xiaomi Mi A2 Lite – μια άλλη συσκευή Android One με διαφορετικές προδιαγραφές από το Mi A2 – θα πρέπει επίσης να δει την ενημέρωση Pie κάποια στιγμή σύντομα. Ωστόσο, δεδομένου ότι η beta για αυτήν τη συσκευή άνοιξε μόνο πριν από λίγες ημέρες, θα μπορούσε να θέλει λίγο χρόνο ακόμα πριν να δούμε την σταθερή ανάπτυξη.

Υπάρχει επίσης το ζήτημα του αρχικού Xiaomi Mi A1. Δεν περιμένουμε ότι αυτή η συσκευή θα πάρει το Android Pie πριν από το 2019, κάτι που φαίνεται λίγο περίεργο.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1