Στην Αναγέννηση και ο Γιώργος Κάρτζιος – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | PellaSports

Στην Αναγέννηση και ο Γιώργος Κάρτζιος – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | PellaSports
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της Αναγέννησης Γιαννιτσών:

“Ο Γιώργος Κάρτζιος είναι το νεότερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 23χρονος επιθετικός από το Ν. Μυλότοπο Γιαννιτσών ήταν στις ακαδημίες της Αναγέννησης Γιαννιτσών από τα 12 του και έφτασε μέχρι την μεγάλη ομάδα με την οποία αγωνίστηκε και στην Β’ Εθνική.

Στα 19 του πήγε για ένα χρόνο στον Εδεσσαϊκό, αμέσως μετά αγωνίστηκε για 2,5 χρόνια με την ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας από τον οποίο μετακόμισε στην γειτονική Θύελλα Σαρακηνών που ήταν και ο μέχρι στιγμής τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός.

Ο Γιώργος Κάρτζιος αμέσως μετά την συμφωνία του με τον πρόεδρο έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, είναι η ομάδα που ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα και πέρασα πολλές καταστάσεις μαζί της. Είμαι δεμένος με την ομάδα και με τον κόσμο της Αναγέννησης.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την επιλογή που έκανε στο πρόσωπο μου, με τον οποίο έχουμε μια άριστη σχέση από παλιά και θέλω να τον δικαιώσω!

Το ρόστερ είναι «γεμάτο» και πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλά.

Θέλουμε στήριξη από τον κόσμο της Αναγέννησης. Ο κόσμος της είναι ένα κίνητρο να τα πάμε πολύ καλύτερα».

Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το PellaSports

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share