Στον «αέρα» το επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Bohemian Rhapsody» για τον Freddie Mercury

Στον «αέρα» το επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Bohemian Rhapsody» για τον Freddie Mercury

Το επίσημο τρέιλερ του «Bohemian Rhapsody» παρέχει μία ευκρινέστερη εικόνα όσων θα παρακολουθήσουμε στη μεγάλη οθόνη.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το επίσημο τρέιλερ για το «Bohemian Rhapsody», τη βιογραφική ταινία για τον εμβληματικό Freddie Mercury των θρυλικών Queen, με πρωταγωνιστή των Rami Malek, που έχει γίνει γνωστός και τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στη σειρά «Mr. Robot».

Το μακρόπνοο έργο έχει συναντήσει αρκετές δυσκολίες, συμπεριλαμβανομένης της αποχώρησης του σκηνοθέτη Bryan Singer, το όνομα του οποίου θα αναφερθεί ως συντελεστής.

Στο προηγούμενο trailer του «Bohemian Rhapsody», ο Rami Malek προσπαθούσε να υποδυθεί τον Freddie Mercury όσο πιο ανθρώπινα ήταν δυνατό.

Και ενώ εκείνο το απόσπασμα της ταινίας είχε επικεντρωθεί στις ηλεκτρισμένες ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος και την ασυνήθιστη προσέγγιση του Mercury στον rock star, το τελικό τρέιλερ εμβαθύνει περαιτέρω στην εσωτερική δυναμική της μπάντας, με όλα τα σκαμπανεβάσματα.

Χαρακτηριστική είναι η σκηνή που δείχνει ότι ο Roger Taylor (που ενσαρκώνει ο Ben Hardy) εκνευρίστηκε όταν έπρεπε να τραγουδήσει στο στούντιο για πολλοστή φορά τη λέξη «Galileo!», για το τραγούδι που έδωσε τον τίτλο του στο έργο, στιγμιότυπα πασπαλισμένα με χιούμορ κατά την προσπάθειά των Queen να «πειραματιστούν».

Rami Malek - Freddie Mercury - Bohemian Rhapsody (movie) - Hit Channel
Ο Rami Malek στο ρόλο του Freddie Mercury.

Σημειωτέον, αυτό το τρέιλερ φαίνεται επίσης να απαντά στις κριτικές ότι η 20th Century Fox να έχει υποβαθμίσει την αμφιφυλοφιλία του Freddie Mercury και τη μάχη του με το AIDS, για την οποία αναφέρθηκε μόνο σε μία σύνοψη ότι ο Mercury «αντιμετωπίζει μία απειλητική για τη ζωή του ασθένεια».

Είναι γνωστό ότι το «Bohemian Rhapsody» δεν είναι μία κλασική βιογραφική ταινία και δε θα επικεντρωθεί στις τελευταίες ημέρες της ζωής του αξεπέραστου Βρετανού καλλιτέχνη. Οι παραγωγοί ήθελαν να τιμήσουν τους Queen στο σύνολό τους, επισημαίνοντας τα θετικά.

Εκτός από τον Rami Malek στο ρόλο του Freddie Mercury, πρωταγωνιστούν επίσης ο Gwilym Lee ως ο κιθαρίστας Brian May, ο Joseph Mazzello ως ο μπασίστας John Deacon και ο Ben Hardy ως ο ντράμερ Roger Taylor.

Το «Bohemian Rhapsody» θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου.

Αφήστε μια απάντηση