Τα αποτελέσματα της δοκιμής ζωής μπαταρίας OnePlus 6T μία από τις καλύτερες μπαταρίες του 2018 | TechFreaks

Τα αποτελέσματα της δοκιμής ζωής μπαταρίας OnePlus 6T μία από τις καλύτερες μπαταρίες του 2018 | TechFreaks


Το OnePlus 6T μπορεί να είναι μια μικρή αναβάθμιση σε σχέση με το OnePlus 6 καθώς και τα δύο τηλέφωνα μοιράζονται ένα παρόμοιο σχέδιο, αλλά υπάρχουν δύο βασικοί τομείς όπου το 6T καινοτομεί που αξίζουν την προσοχή σας: ο πρώτος είναι ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και ο δεύτερος είναι αρκετά απλά μια μεγαλύτερη μπαταρία. Και αυτό είναι σημαντικό.

Το νέο OnePlus 6T έρχεται με 3.700mAh μπαταρία, τη μεγαλύτερη που η OnePlus έχει βάλει ποτέ σε ένα από τα τηλέφωνά της και σημαντικά μεγαλύτερη από την μπαταρία των 3.400mAh που χρησιμοποιείται στο 6. Υπάρχει λοιπόν μεγάλη διαφορά στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που πρέπει να προσέχετε;

Για να κατανοήσουμε αυτό, θα δούμε την δοκιμή ζωής μπαταρίας την οποία έκανε το PhoneArena μεταξύ του Oneplus 6T του Oneplus 6 και άλλων κινητών τηλεφώνων.

op6t battery

Το OnePlus 6T βαθμολογεί ένα πολύ αξιοσέβαστο 9 ώρες και 52 λεπτά, περισσότερο από τα περισσότερα flagships του 2018, και σίγουρα μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες για ένα τηλέφωνο με οθόνη AMOLED.

Αυτό το αποτέλεσμα ξεπερνά το iPhone XS Max, το Samsung Galaxy Note 9 και το Pixel 3 XL, το οποίο είναι μεγάλη είδηση ​​για όσους θεωρούν το 6T ως την επόμενη ναυαρχίδα τους. Τα δύο τηλέφωνα από τα οποία χάνει το 6T στη δοκιμή της μπαταρίας μας είναι το απίστευτο Huawei Mate 20 (όχι το Pro, το οποίο έχει μεγαλύτερη μέση διάρκεια μπαταρίας) και το iPhone XR, και οι δύο συσκευές με πιο αποδοτικές οθόνες LCD.

Το άλλο μέρος της εξίσωσης της μπαταρίας είναι ο χρόνος που χρειάζεται για την πλήρη φόρτιση ενός τηλεφώνου από 0 έως 100%. Το OnePlus 6T συνοδεύεται από το γρήγορο φορτιστή OnePlus και το κόκκινο καλώδιο USB-C στο κουτί, ώστε να μην χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον για αυτό (βλέπε Apple).

Στη δοκιμή φόρτισης, βλέπουμε ότι το OnePlus 6T υπερέχει και επαναφορτίζεται ξανά σε χρόνο μηδέν. Χρειάστηκε μόλις μία ώρα και 25 λεπτά για να φτάσει σε πλήρη φόρτιση, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσατε να ξεχάσετε να φορτίσετε το τηλέφωνό σας όλη τη νύχτα και να το συνδέσετε για λίγα λεπτά στο μεσημεριανό διάλειμμα και θα έχετε ακόμα αρκετή μπαταρία για να περάσετε την ημέρα. Έτσι, το OnePlus 6T αποτελεί ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα το 2018 από την άποψη της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και σηματοδοτεί την εξαιρετική δουλειά της ομάδας OnePlus για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης της μπαταρίας.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1