Τα τηλέφωνα της OnePlus το 2019 θα μπορούσαν να έχουν δυνατότητα ασύρματης φόρτισης | TechFreaks

Τα τηλέφωνα της OnePlus το 2019 θα μπορούσαν να έχουν δυνατότητα ασύρματης φόρτισης | TechFreaks


Όπως ίσως γνωρίζετε, η OnePlus και η Oppo ανήκουν στην ίδια εταιρεία. Μερικές φορές έχουμε μια ιδέα για τα νέα χαρακτηριστικά που πρέπει να περιμένουμε στο επόμενο τηλέφωνο της OnePlus, παρακολουθώντας το τι συμβαίνει με την Oppo. Λοιπόν, οι οπαδοί της  OnePlus, που θέλουν ασύρματη φόρτιση Qi, θα χαρούν να ακούσουν ότι η Oppo προσχώρησε στο Wireless Power Consortium (μέσω του Android Police) υπό την επωνυμία Guangdong Oppo Mobile Telecommunications Corp.

Παρόλο που το OnePlus 6T είναι εξοπλισμένο με γυάλινη πλάτη, η οποία απαιτείται για ασύρματη φόρτιση, το τηλέφωνο δεν προσφέρει αυτό το χαρακτηριστικό. Στην πραγματικότητα, κανένα μοντέλο OnePlus δεν είναι διαθέσιμο με δυνατότητες ασύρματης φόρτισης. Ενώ το OnePlus 6 παρουσίασε επίσης γυάλινη πλάτη, ένας υπάλληλος της εταιρείας είπε ότι ο κατασκευαστής δεν ένιωσε την ανάγκη να προσθέσει ασύρματη φόρτιση.

lau img oneplus 7

Το OnePlus ενδέχεται να μην αισθάνεται την ανάγκη να προσθέσει ασύρματη φόρτιση λόγω της τεχνολογίας γρήγορης φόρτισης. Στις δοκιμές μας, το τηλέφωνο χρειαζόταν μόνο 85 λεπτά για να φορτίσει από 0% έως 100%. Και είχε επίσης μία από τις καλύτερες σε διάρκεια μπαταρίες που δοκιμάσαμε, διάρκειας 9 ωρών και 52 λεπτών. Με την ασύρματη φόρτιση Qi, οι χρήστες τοποθετούν τη συμβατή συσκευή τους σε μια βάση φόρτισης. Χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία, η μπαταρία στο εσωτερικό του τηλεφώνου αρχίζει να φορτίζει. Το πρότυπο Qi υποστηρίζεται από το Wireless Power Consortium, το οποίο διαθέτει πλέον 656 εταιρείες-μέλη.

Η OnePlus αναμένεται να εισαγάγει ένα τηλέφωνο 5G την άνοιξη που θα διαθέτει ένα νέο σχεδιασμό και branding. Ο διευθύνων σύμβουλος Pete Lau είπε ότι αυτή η συσκευή θα ξεκινήσει πριν από το τέλος Μαΐου. Περιμένουμε επίσης να δούμε το OnePlus 7 να κυκλοφορήσει μέσα στον ίδιο χρόνο. Τον περασμένο μήνα, είδαμε επίσης μια φωτογραφία του Lau που κρατάει ένα πρωτότυπο που θα μπορούσε να είναι το OnePlus 7. Επίσης, στην ίδια εικόνα, μπορείτε να δείτε το ίδιο πρωτότυπο που προβάλλεται σε μια οθόνη, ενώ ένας υπάλληλος της OnePlus κάνει μια παρατήρηση σχετικά με το τηλέφωνο. Οποιοδήποτε προσεχές τηλέφωνο ή και τα δύο θα μπορούσε να διαθέτει ασύρματη φόρτιση.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1