Τα 3 καλύτερα Gadgets για τις Διακοπές | TechFreaks

Τα 3 καλύτερα Gadgets για τις Διακοπές | TechFreaks


Το καλοκαίρι πλησιάζει και όσοι από εσάς είσαστε πιο τυχεροί θα φύγετε μερικές ημέρες μακριά από την πόλη σε κάποιο νησί ή σε μια τουριστική περιοχή. Βέβαια όσοι από εσάς είσαστε TechFreaks και για να πετύχατε αυτό το άρθρο θα είσαστε έστω και λίγο γνωρίζετε πολύ καλά ότι η τεχνολογία είναι κομμάτι της ζωής σας και χωρίς τα κινητά, τα tablets ή τα gadgets σας δεν μπορείτε ούτε στις διακοπές.

Εμείς λοιπόν ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα πιο χρήσιμα gadgets για τα ταξίδια σας τώρα το καλοκαίρι (ή και τον χειμώνα). Σίγουρα κάποια από αυτά τα γνωρίζετε αλλά υπάρχουν μερικά που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Δοκιμάστε τα και είμαστε σίγουροι ότι θα γίνουν αχώριστοι σύντροφοι σας σε κάθε σας ταξίδι.

Xiaomi Air Sleeping Eye Mask

Έξυπνη μάσκα ύπνου από σύνθετο EVA, σφουγγάρι, ελαστική ζώνη, επιχρυσωμένο ηλεκτρόδιο. Χωρητικότητα μπαταρίας 55mAh η οποία χρειάζεται περίπου 2 ώρες για να φορτιστεί πλήρως. 

Χαρακτηριστικά:
Έξυπνο Brain wave φάσμα.
Προσαρμοσμένη μουσική για βοήθεια στον ύπνο.
Παρακολούθηση ύπνου σε πραγματικό χρόνο.
Έξυπνο ξύπνημα.

Το Xiaomi Air Sleeping Eye Mask μπορεί να γίνει ένας πραγματικός σύντροφος για κάθε ταξίδι (αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο) το οποίο θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε ειδικά όταν πάτε σε ένα νέο περιβάλλον και δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε. 

Αγοράστε το 55 €

IPRee P3 Anti theft Smart Fingerprint Padlock USB

Κλειδαριά ασφαλείας ιδανική για ταξίδια. Ασφαλίστε τις βαλίτσες και τις τσάντες σας ενώ μπορείτε να τις ανοίξετε μόνο εσείς με το δακτυλικό σας αποτύπωμα. Διαθέτει μπαταρία 300mAh η οποία μπορεί να μείνει σε standby mode για 2 χρόνια ενώ μπορεί να ξεκλειδωθεί 2500 φορές με μία μόνο φόρτιση. Υλικό από κράμα αλουμινίου ADC12 + ανοξείδωτο ατσάλι 303. Μπορεί να υποστηρίξει έως και 10 εγγραφές δακτυλικών αποτυπωμάτων.Έχει πιστοποίηση IP6: Με το αδιάβροχο πρότυπο IP65, το προϊόν μπορεί να προστατευτεί από το νερό και τη σκόνη. Η φόρτιση γίνεται μέσω USB καλωδίου.

Αγοράστε το 29 €

Το Xiaomi Mi Band 3 σίγουρα το γνωρίζετε. Αλλά εμείς πρέπει να το προτείνουμε ως ένα από τα απαραίτητα gadgets για κάθε ταξίδι. Το Mi Band 3 μπορεί να αντικαταστήσει το ακριβό σας smartwatch στις διακοπές σας και να μην έχετε το άγχος να το βγάζετε και να το βάζετε όταν θα μπαίνετε στην θάλασσα ή κάνετε αθλητικές δραστηριότητες. Σίγουρα οι διακοπές είναι ο χρόνος που πρέπει να χαλαρώσετε και δεν χρειάζεται να έχετε άγχος αν θα χαλάσει το ακριβό σας ρολόι. Το Mi Band 3 είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για τις διακοπές σας, θα συνεχίσετε να έχετε όλες τις μετρήσεις στο κινητό σας με αρκετή ακρίβεια και χωρίς να χρειάζεται να το βγάλετε όταν είσαστε μέσα στην θάλασσα καθώς είναι αδιάβροχο έως και 50μ.

Αγοράστε το 21.5 €

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1