Τα Apple Watch Series 5 από τιτάνιο ή κεραμικό περιλαμβάνουν επιπλέον Band Sport στο κουτί | TechFreaks

Τα Apple Watch Series 5 από τιτάνιο ή κεραμικό περιλαμβάνουν επιπλέον Band Sport στο κουτί | TechFreaks


Η μεγαλύτερη αλλαγή που εισήχθη με το Apple Watch Series 5 είναι αναμφισβήτητα η δυνατότητα να το αγοράσετε με περιβλήματα τιτανίου ή κεραμικό. Αυτές οι επιλογές έρχονται σε ένα αρκετά ωραίο δωράκι στο κουτί, καθώς όπως φαίνεται ότι η Apple προσπαθεί να δικαιολογήσει τις υψηλές τιμές για αυτά.

Ως στάνταρ, όλα τα μοντέλα Apple Watch Series 5 διατίθενται με το επιλεγμένο περίβλημα, το επιλεγμένο band, έναν προσαρμογέα τροφοδοσίας USB 5W και ένα καλώδιο μαγνητικής φόρτισης 1m μέσα στο κουτί. Ωστόσο, εάν ενδιαφέρεστε για τις παραλλαγές τιτανίου ή κεραμικού, η Apple ρίχνει επίσης ένα Sport Band δωρεάν στο κουτί.

Το χρώμα αυτού του Sport Band δυστυχώς δεν μπορεί να επιλεγεί και συνδέεται άμεσα με το επιλεγμένο περίβλημα. Συγκεκριμένα, το Apple Watch Series 5 από τιτάνιο διαθέτει ένα ελαφρύ γκρι Sport Band, ενώ η έκδοση Black Titanium Space συνδυάζεται με ένα σκούρο γκρι band. Η έκδοση Λευκού Κεραμικού, από την άλλη πλευρά, περιλαμβάνει μια Soft White Sport Band στο κουτί.

Τα Apple Watch Series 5 από τιτάνιο ή κεραμικό περιλαμβάνουν επιπλέον Band Sport στο κουτί

Για όσους από εσάς μπορεί να ενδιαφέρεστε, τα μοντέλα της Apple Watch από τιτάνιο θα πωληθούν για 799 δολάρια με ένα Sport Band και 899 δολάρια με Δερμάτινο Λουράκι. Το κεραμικό Apple Watch Edition, από την άλλη, μπορεί να αγοραστεί με έναν sports band για 1.299 δολάρια, αλλά αυτό αυξάνεται στα 1.399 δολάρια αν θέλετε ένα δερμάτινο λουράκι.

Το Apple Watch Series 5 είναι ουσιαστικά μια ενισχυμένη σειρά 4. Η φορητή συσκευή εισάγει μερικές λεπτές αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας οθόνης Always-On, αποθήκευσης 32GB και ενός ταχύτερου τσιπ Apple S5 στο εσωτερικό αλλά όχι πολλά περισσότερα.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1