Τα benchmarks του Galaxy Note 10 αποκαλύπτουν δύο παραλλαγές 5G με διαφορετικά SoC, RAM | TechFreaks

Τα benchmarks του Galaxy Note 10 αποκαλύπτουν δύο παραλλαγές 5G με διαφορετικά SoC, RAM | TechFreaks


Για μια οικογένεια smartphone υψηλής τεχνολογίας … που εξακολουθεί να είναι πολύ πιθανό αρκετούς μήνες μακριά από μια επίσημη ανακοίνωση, πόσο μάλλον μια κυκλοφορία, φαίνεται ότι έχουμε πολλές εσωτερικές πληροφορίες σχετικά με το Galaxy Note 10 ήδη. Φυσικά, είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν η Samsung διαλύει ή όχι αυτό το φημισμένο «ριζοσπαστικό» σχέδιο που περιλάμβανε κανένα απολύτως φυσικό πλήκτρο.

Ωστόσο, είναι όλο και πιο πιθανό ότι η σειρά ναυαρχίδων της επόμενης γενιάς της εταιρείας θα αποτελείται από πολλές διαφορετικές παραλλαγές. Τουλάχιστον τέσσερα μοντέλα Note 10 βρίσκονται σε εξέλιξη, σύμφωνα με μια σειρά από αξιόπιστες πηγές, και δύο μέλη αυτής της εκτεταμένης οικογένειας μόλις εμφανίστηκαν στη βάση δεδομένων του Geekbench, εκθέτοντας την τρελή ταχύτητα περιήγησης τους και αποκαλύπτοντας μερικές βασικές προδιαγραφές.

Έως 12GB RAM και (προαιρετικά) 5G συνδεσιμότητα

Υπάρχουν τέσσερις γνωστοί αριθμοί μοντέλων που σχετίζονται με τα επικείμενα Galaxy Note10 και αν οι πληροφορίες της SamMobile είναι σωστές (οι οποίες συνήθως είναι), οι ετικέτες SM-N971 και SM-N976 προορίζονται για τον προσδιορισμό των κινητών με «5G» από τα στάνταρ SM-N970 και SM-N975. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, το Note 9 έφερε τον αριθμό μοντέλου SM-N960, γι ‘αυτό το λόγο έχει νόημα να είναι γνωστή η συνέχεια της σειράς κάτω από τα προαναφερθέντα ψευδώνυμα.

sm note 10 benchmark

Αυτό σημαίνει ότι το SM-N976 είναι πιθανότατα η πιο ισχυρή από όλες τις παραλλαγές του Note 10 Φυσικά, το Galaxy S10 5G έρχεται με «μόνο» 8GB μνήμη RAM και το πολύ 512 GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης σε χρώματα «Majestic Black» και «Crown Silver». Εν τω μεταξύ, αν το Galaxy Note 10 5G θα αναβαθμιστεί σε μνήμη RAM 12GB, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να προσφερθεί και 1 terabyte εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Η SamMobile πιστεύει ότι αυτό το απόλυτο κτήνος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα κεραμικό φινίρισμα, αν και προς το παρόν, αυτό είναι απλώς μια εικασία. Και πάλι, αξίζει να επισημανθεί ότι μια μη-5G παραλλαγή του Galaxy S10 + διατίθεται σήμερα σε κεραμικά λευκά και κεραμικά μαύρα σχέδια με χωρητικότητα έως και 1TB αποθήκευσης και 12 GB μνήμης.

Είναι ενδιαφέρον ότι η «διεθνής» έκδοση SM-N976B του Galaxy Note 10 5G συνδυάζει ένα Exynos 9825 SoC με 8GB RAM, τουλάχιστον σύμφωνα με ένα άλλο νέο αρχείο Geekbench, το οποίο κατευθύνεται στην Αυστραλία και άλλες αγορές, πιθανότατα σε μη κεραμικό σχεδιασμό. 

sm note 10 benchmark 2

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1