Τα Galaxy S10 και S10 Plus δεν διαθέτουν μοντέλα 6GB RAM, μόνο 8 GB RAM | TechFreaks

Τα Galaxy S10 και S10 Plus δεν διαθέτουν μοντέλα 6GB RAM, μόνο 8 GB RAM | TechFreaks


Τα Samsung Galaxy S10 και Galaxy S10 Plus δεν περιλαμβάνουν παραλλαγή μοντέλου με 6GB RAM, η Samsung το έχει επιβεβαιώσει (μέσω του Android Police). Παρά τις διάφορες αξιώσεις της ίδιας της Samsung, οι πιο πρόσφατες πληροφορίες δείχνουν ότι η ελάχιστη μνήμη RAM, σε όλες τις εσωτερικές μνήμες των συσκευών, είναι 8GB.

Υπήρξε κάποια σύγχυση σχετικά με τη νέα σειρά S10 της Samsung, η οποία ξεκίνησε την Τρίτη, αφού η Samsung παρουσίασε εκδόσεις 6GB RAM κάποιων συσκευών στην ιστοσελίδα της. Χθες, κάποιος στο Reddit δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός μενού ρυθμίσεων ενός Galaxy S10 το οποίο έδειξε επίσης ότι έχει 6GB μνήμης RAM (μοιάζει με μονάδα επίδειξης στο κατάστημα). Προφανώς, αυτή η επισήμανση λογισμικού είναι εσφαλμένη.

Οι τελευταίες δηλώσεις της Samsung στο Android Police μπορεί να είναι καλή είδηση ​​για όποιον θέλει να προ-παραγγείλει ένα Galaxy S10, καθώς θα πάρει 2GB περισσότερης μνήμης RAM από ό, τι θα περίμενε. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε γιατί αυτές οι διαφορές βρέθηκαν ανάμεσα στις συσκευές.

Παρόλο που μπορεί να είναι αρκετά εύκολο να πληκτρολογήσετε λάθος ψηφίο σε ένα ηλεκτρονικό σύστημα προϊόντων, έχοντας μια ίδια την συσκευή να εμφανίζει το λανθασμένο ποσό μνήμης RAM, φαίνεται σαν ένα πιο σημαντικό σφάλμα. Ίσως η Samsung να προμηθεύει εσκεμμένα χαμηλότερες μονάδες επίδειξης σε καταστήματα, προκειμένου να μειώσει το κόστος.

Για να το αποσαφηνίσουμε όμως, το Samsung Galaxy S10e, η πιο φθηνή έκδοση της σειράς Galaxy S10, περιλαμβάνει μια παραλλαγή RAM 6GB τα άλλα δύο S10 και S10 + θα ξεκινάνε από 8GB RAM.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1