Τα Huawei P30 και P30 Pro διαρρέουν πλήρως | TechFreaks

Τα Huawei P30 και P30 Pro διαρρέουν πλήρως | TechFreaks


Οι κατασκευαστές θηκών που διαρρέουν smartphones πριν από την επίσημη αποκάλυψη δεν είναι κάτι καινούργιο, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις, οι πληροφορίες δεν ήταν πάντα τόσο αξιόπιστες. Αυτή η τελευταία διαρροή, ωστόσο, που προέρχεται από την Spiger, είναι σχεδόν εγγυημένη ότι είναι κοντά στην πραγματική εικόας της συσκευής.

Μια νέα παρτίδα εικόνων που δείχνει διάφορα μοντέλα προστατευτικών περιβλημάτων για τα επερχόμενα μοντέλα P30 και P30 Pro της Huawei αποκαλύπτει και τα δύο smartphones σε όλη τη δόξα τους. Το Huawei P30 Pro απεικονίζεται φωλιασμένο σε μια διαφανή θήκη TPU που διαθέτει ένα αρκετά μεγάλο άνοιγμα για την κάθετη εγκατάσταση τετραπλής κάμερας του τηλεφώνου και το διπλό φλας LED. Το μικρότερο P30 διαθέτει επίσης από μια κάθετη συστοιχία κάμερας, αν και έχει τρεις φακούς και το φλας βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη μονάδα φωτογραφικής μηχανής.

p30 case back

Στην εμπρόσθια όψη, τόσο το Huawei P30 όσο και το P30 Pro διαθέτουν λεπτά στρογγυλεμένα bezels – με εξαίρεση ένα ελαφρώς παχύτερο πηγούνι – που συμπληρώνεται από μια μικροσκοπική εγκοπή σχήματος «waterdrop» που στεγάζει μία μονή φωτογραφική μηχανή για selfies. Δεν υπάρχουν παραδοσιακοί αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων σε καμία από τις εικόνες που διαρρέουν, γεγονός που υποδηλώνει ότι μπορεί να είναι της τεχνολογίας in-display, το οποίο δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που πρέπει να δούμε από την τελευταία διαρροή θηκών της Spigen είναι η ημερομηνία που εμφανίζεται σε μερικές από τις εικόνες, που φαίνεται «MAR 28.» Η Huawei επιβεβαίωσε χθες ότι τα P30 και P30 Pro θα παρουσιαστούν στα τέλη Μαρτίου, κάτι που φαίνεται να συμβαδίζει με τις πληροφορίες που προέρχονται από την Spigen.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1