Τα Nokia 5.1 Plus και Nokia 6.1 Plus λαμβάνουν την Pro Camera με τις τελευταίες ενημερώσεις | TechFreaks

Τα Nokia 5.1 Plus και Nokia 6.1 Plus λαμβάνουν την Pro Camera με τις τελευταίες ενημερώσεις | TechFreaks


Νομίζω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι το Windows Phone (τώρα «Windows 10 Mobile») δεν ήταν επιτυχημένο. Η έλλειψη υψηλής ποιότητας εφαρμογών και υπηρεσιών στην πλατφόρμα εμπόδισε πολλούς χρήστες να πάνε εκεί. Η μη δημοτικότητα του Windows Phone βλάπτει επίσης την ανάπτυξη της γραμμής Nokia Lumia – όραμα του κατασκευαστή των Nokia.

 

Είτε σας άρεσαν αυτές οι συσκευές είτε όχι, δεν μπορείτε να υποστηρίξετε ότι οι περισσότερες από αυτές δεν είχαν εντυπωσιακές δυνατότητες για εκείνη την εποχή. Ενώ τα περισσότερα smartphones την εποχή εκείνη είχαν μέσες φωτογραφικές μηχανές, τα τηλέφωνα Nokia Lumia είχαν μεγάλες κάμερες με τη δημοφιλή λειτουργία Pro Camera, η οποία τώρα μπαίνει σιγά σιγά στο Android.

Η λειτουργία Pro Camera στα smartphones της Nokia σάς επιτρέπει να αλλάζετε το ISO, την ισορροπία λευκού, την ταχύτητα κλείστρου και πολλές άλλες λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης. Η λειτουργία Pro Camera διατίθεται πρώτα στο Nokia 7 και στο Nokia 8. Ο επικεφαλής προϊόντων της HMD Global, Juho Sarvikas, ανακοίνωσε σήμερα ότι η λειτουργία Pro Camera κάνει το δρόμο της στο Nokia 5.1. Συν μέσω του Android Pie και στο Nokia 6.1 Plus μέσω των ενημερώσεων ασφαλείας Δεκεμβρίου, αντίστοιχα. Δεν είναι γνωστό πότε το Nokia 6.1 Plus θα λάβει την ενημέρωση Android Pie.

Δεν γνωρίζουμε το τρέχον χρονοδιάγραμμα των ενημερώσεων, αλλά θα πρέπει να είναι ήδη διαθέσιμα. Η ενημερωμένη έκδοση του Android Pie για το Nokia 5.1 Plus ξεκίνησε λίγο νωρίτερα. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Σχετικά με το τηλέφωνο και ελέγξτε τις τελευταίες ενημερώσεις λογισμικού.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1