Τα Samsung Galaxy A51, A71 ανακοινώθηκαν με τετραπλές κάμερες | TechFreaks

Τα Samsung Galaxy A51, A71 ανακοινώθηκαν με τετραπλές κάμερες | TechFreaks


Το Samsung Galaxy A50 ήταν ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα μεσαίας εμβέλειας της εταιρείας το 2019 και τώρα ανακοινώθηκε η συνέχεια του το Galaxy A51. Το Galaxy A51 ανακοινώθηκε στο Βιετνάμ νωρίτερα σήμερα και ο σχεδιασμός του είναι σύμφωνος με τις πρόσφατες διαρροές. Αυτό σημαίνει μια κεντρική οπή στην οθόνη που στεγάζει την selfie καμερα και ένα ορθογώνιο περίβλημα κάμερας με τέσσερις πίσω κάμερες.

Το νέο τηλέφωνο της Samsung μεσαίας εμβέλειας διαθέτει ένα chipset octa-core (τέσσερις πυρήνες 2,3Ghz και τέσσερις 1,7Ghz), 6GB μνήμης RAM και 128GB επεκτάσιμη αποθήκευση. Παίρνετε επίσης μια μπαταρία 4.000mAh με φόρτιση 15W και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη η οποία είναι FHD + OLED 6,5 ιντσών.

Το Galaxy A51 δεν μένει πίσω από την άποψη της φωτογραφίας, παρέχοντας μια φωτογραφική μηχανή 32MP Selfie και την προαναφερθείσα εγκατάσταση τετραπλής κάμερας. Εκεί θα βρείτε μια βασική φωτογραφική μηχανή 48MP f / 2.0, μια φωτογραφική μηχανή 5MP macro, έναν 12MP ultra-wide shooter και έναν αισθητήρα βάθους 5MP στην πλάτη.

Το τελευταίο τηλέφωνο της Samsung μεσαίας εμβέλειας έχει προγραμματιστεί να φτάσει στο Βιετνάμ στις 27 Δεκεμβρίου για 7,990,000 Βιετναμέζικα dong (~ περίπου 300 €). Δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για το πότε θα έρθει στην Ευρώπη αυτό το μοντέλο αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μετά τις γιορτές εκτός αν η Samsung μας εκπλήξει και το φέρει μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων.

Το Samsung Galaxy A71 εμφανίζεται επίσης

galaxy a71 sammobile

Το Galaxy A51 δεν ήταν το μόνο τηλέφωνο που αποκαλύφθηκε σήμερα, καθώς η SamMobile αναφέρει ότι η Samsung ανακοίνωσε αθόρυβα το Galaxy A71 σήμερα. Η συσκευή έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το A51, που διαθέτει κεντρική οπή στην οθόνη και ορθογώνιο περίβλημα τετραπλής κάμερας.

Αλλά, το Galaxy A71 διαθέτει μια μεγαλύτερη οθόνη FHD + AMOLED 6,7 ιντσών (με δακτυλικό αποτύπωμα), ένα chipset octa-core (που πιστεύεται ότι είναι Snapdragon 730), 6 ή 8GB μνήμης RAM και 128GB αποθήκευσης. Παίρνετε επίσης προφανώς μια μπαταρία 4.500mAh με φόρτιση 25W.

Η συσκευή της Samsung μοιάζει πολύ με μια πολύ ευέλικτη πλατφόρμα κάμερας, παρέχοντας έναν πρωτεύοντα αισθητήρα 64MP, μια macro φωτογραφική μηχανή 5MP, έναν ultra-wide shooter 12MP και έναν shooter βάθους 5MP για τα εφέ βάθους. Οι Selfies έρχονται από μια φωτογραφική μηχανή 32MP μέσα στην οπή που υπάρχει στο μπροστά μέρος την οθόνης.

Δεν υπάρχει καμία λέξη σχετικά με την τιμολόγηση και τη διαθεσιμότητα δυστυχώς, αλλά περιμένουμε ότι αυτό το μοντέλο θα βρεθεί στην αγορά για περίπου 500 € και θα είναι διαθέσιμο από το 2020.

Περισσότερα

 Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1