Τα Samsung Galaxy A90, A40 και A20e πιθανόν να έρθουν και στην Ευρώπη | TechFreaks

Τα Samsung Galaxy A90, A40 και A20e πιθανόν να έρθουν και στην Ευρώπη | TechFreaks


Μέχρι στιγμής, η Samsung έχει ανακοινώσει τρία νέα μοντέλα της σειράς Galaxy A-series. Η εταιρεία, ωστόσο, έχει μια σειρά άλλων συσκευών στο χαρτοφυλάκιο της και όπως δείχνουν τα πράγματα, τουλάχιστον τρία από αυτά θα έρχονται στην Ευρώπη.

Κάνοντας μια έρευνα για το πιο ακριβό μοντέλο, μια σελίδα προϊόντων για το επερχόμενο Galaxy A90 βρέθηκε στην ιστοσελίδα της Samsung της Βρετανίας. Αυτό το smartphone είχε αρχικά αναφερθεί ως αποκλειστικό για την κινεζική αγορά, αλλά φαίνεται ότι δεν θα συμβεί αυτό. Όσον αφορά το τι μπορεί να αναμένεται, οι φήμες στρέφονται προς ένα σχεδιασμό an all-screen σε συνδυασμό με ένα μοναδικό σύστημα κάμερας pop-out που περιστρέφεται επίσης. Αυτό θα πρέπει να επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις πίσω κάμερες για selfies.

Μαζί με το Galaxy A90 θα έρθει όπως φαίνεται το πολύ φθηνότερο Galaxy A40. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, η συσκευή αυτή πιθανότατα θα καθίσει απευθείας μεταξύ του Galaxy A30 και του Galaxy A50. Αναμένεται να περιλαμβάνει μια ρύθμιση τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος σε συνδυασμό με μια μεγάλη οθόνη 6,4 ιντσών. Όσον αφορά την τιμολόγηση, μια πρόσφατη διαρροή πρότεινε ότι θα κόστιζε € 249 σε όλη την Ευρώπη – αυτή είναι η ίδια τιμή με το Moto G7 της Motorola.

Τέλος, ο ιστότοπος της Samsung στο Ηνωμένο Βασίλειο έκανε αναφορά στο Galaxy A20e. Δυστυχώς, οι προδιαγραφές και ο σχεδιασμός αυτού του smartphone παραμένουν ένα πλήρες μυστήριο. Εάν το όνομά του είναι κάτι που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας, όμως, θα βρίσκεται κάπου μεταξύ του πρόσφατα ανακοινωθέντος Galaxy A10 και του κανονικού Galaxy A20 που φημολογείται ότι είναι στα σκαριά.

galaxy a90  Samsung’s UK website

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1