Τα teasers του Lenovo S5 Pro παρουσιάζουν μια διπλή κάμερα, αμφισβητούν την ποιότητα της εικόνας των αντιπάλων

Τα teasers του Lenovo S5 Pro παρουσιάζουν μια διπλή κάμερα, αμφισβητούν την ποιότητα της εικόνας των αντιπάλων


Τελικά, θα είναι δύο διαφορετικά τηλέφωνα – το Lenovo Z5 Pro, μια ναυαρχίδα τετραπλής κάμερας, θα κυκλοφορήσει μετά το Lenovo S5 Pro, το οποίο θα παρουσιαστεί στις 18 Οκτωβρίου. Το S5 Pro θα έχει μόνο μια διπλή κάμερα στην πλάτη του. Είδαμε δείγματα φωτογραφιών από από τον τηλεφακό και τώρα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι πληροφορίες προέρχονται από κάποια επιθετικά teasers. Το πρώτο προκαλεί το Xiaomi Mi 8 Lite το οποίο δεν έχει τηλεφακό. Ενώ η επόμενη κίνηση έρχεται με μορφή ερώτησης σχετικά με τις δυνατότητες χαμηλού φωτισμού του Honor 8X το οποίο δεν διαθέτει κάμερα 20 + 12MP όπως το S5 Pro.

Το Xiaomi είναι ο στόχος των επόμενων δύο σειρών. Το Mi 8 SE «κατηγορείται» ότι δεν έχει φωτεινό φακό – f / 1,9 έναντι του f / 1,8 της Lenovo. Στη συνέχεια, τίθενται υπό αμφισβήτηση οι δυνατότητες της AI της ναυαρχίδας Mi 8. Το S5 Pro θα έχει φαινομενικά διπλή κάμερα selfie με ανώτερη λειτουργία selfie που τροφοδοτείται από AI.

Αυτά είναι τα ανταγωνιστικά σχόλια από τη Lenovo, προκαλώντας δύο από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της. Το Lenovo S5 Pro θα έχει μια εγκοπή, όπως μπορείτε να δείτε, αλλά η εταιρεία έχει επίσης την επερχόμενη ναυαρχίδα της το Lenovo Z5 Pro, η οποία υπόσχεται ότι δεν θα υπάρξει καμία εγκοπή.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1