Τα Xperia XA3 / XA3 Ultra μπορεί να φθάσουν στις 7 Ιανουαρίου | TechFreaks

Τα Xperia XA3 / XA3 Ultra μπορεί να φθάσουν στις 7 Ιανουαρίου | TechFreaks


Σήμερα, οι περισσότερες εταιρίες smartphone παραλείπουν το CES υπέρ των αποκαλύψεων στο MWC. Η Sony, ωστόσο, έχει χρησιμοποιήσει την εκδήλωση πολλές φορές στο παρελθόν και φέτος φαίνεται ότι δεν θα είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Η ιαπωνική εταιρία θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου στις 7 Ιανουαρίου, όπου θα μιλήσει για μερικές από τις τελευταίες της τεχνολογίες. Η εταιρεία δεν έχει δώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες μέχρι στιγμής, αλλά τα σχέδια κινητών τηλεφώνων της για το 5G θα τεθούν σε μεγάλο βαθμό από την νέα χρονιά. Τέλος, η Sony ελπίζει ότι η νέα τεχνολογία θα αναζωογονήσει την επιχείρηση smartphone μέχρι τα μέσα του 2020.

Μιλώντας για τα κινητά της, αναμένεται ότι θα εμφανιστούν και τα νεότερα smartphones mid-range και low-end. Αυτές οι συσκευές, οι οποίες διέρρευσαν για πρώτη φορά τον Οκτώβριο, φαίνονται ότι θα ονομάζονται Xperia XA3, Xperia XA3 Ultra και Xperia L3.

Κάθε smartphone θα στοχεύσει σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο τιμών, αλλά και τα τρία θα διαθέτουν οθόνες 18: 9, διπλές κάμερες πίσω και κατασκευή από γυαλί και αλουμίνιο, σύμφωνα με πρόσφατες διαρροές. Επιπλέον, το Android 9 Pie αναμένεται κατ ‘ευθείαν από το κουτί.

Αυτά τα τρία smartphones θα υποστηρίξουν όλα τα 4G LTE και θα πρέπει να τεθούν σε πώληση μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου το αργότερο. Τελικά, όμως, θα ακολουθηθούν από τα Xperia XZ4 και Xperia XZ4 Compact στα τέλη Φεβρουαρίου στο MWC 2018.

Sony CES 2019

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1