Τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας, διαθεσιμότητα και πολλά άλλα | TechFreaks

Τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας, διαθεσιμότητα και πολλά άλλα | TechFreaks


Σήμερα, η Motorola εμφάνισε την πρώτη της αναδιπλούμενη συσκευή: το Motorola Razr! Το νέο smartphone μπορεί να προστεθεί στην πολύ περιορισμένη επιλογή πτυσσόμενων συσκευών που ξεκίνησε φέτος, όπως το Samsung Galaxy Fold και το Huawei Mate X. Ωστόσο, η τιμή του Motorola Razr είναι πολύ χαμηλότερη από αυτά τα τηλέφωνα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το Razr είναι φθηνό! Αντίθετα, είναι μια πολύ ακριβή συσκευή, ειδικά όταν ακούσετε ότι έχει ένα πολύ χαμηλότερο φύλλο spec από το Mate X ή το Galaxy Fold. Ακόμα, ο σχεδιασμός της συσκευής είναι πολύ διαφορετικός από τις υπόλοιπες πτυσσόμενες συσκευές και μπορεί να είναι πιο πρακτικό προϊόν που θα κάνει τους ανθρώπους να ενδιαφέρονται για το αναδιπλούμενο μέλλον.

Ημερομηνία κυκλοφορίας του Motorola Razr

Motorola Razr: Τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας, διαθεσιμότητα και πολλά άλλα

Η Motorola ξεκίνησε επίσημα το Razr σε εκδήλωση στο Λος Άντζελες στις 13 Νοεμβρίου 2019. Η συσκευή μοιάζει ακριβώς όπως τα τηλέφωνα Razr από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 – στην πραγματικότητα, διπλωμένα στο μισό, η συσκευή είναι τόσο λεπτή όσο το πρώτο τηλέφωνο Razr από το 2004 . Η Motorola συνεχίζει τη συνεργασία της με τη Verizon και προσφέρει το Razr ως αποκλειστικό στον συγκεκριμένο φορέα. Οι προ-παραγγελίες για το Razr θα ανοίξουν στις 26 Δεκεμβρίου 2019 και η γενική διαθεσιμότητα στο κατάστημα θα αρχίσει στις 9 Ιανουαρίου 2020. Αλλά σύμφωνα με την Motorola η συσκευή θα έρθει και στην Ευρώπη όπως θα δείτε παρακάτω.

Motorola Razr τιμή και διαθεσιμότητα

Στην Verizon στις ΗΠΑ, η τιμή του Motorola Razr θα είναι 1.500 δολάρια. Η τιμή αυτή είναι λίγο χαμηλότερη από το Samsung Galaxy Fold, το οποίο ξεκινά στα 1.980 δολάρια. Είναι επίσης σημαντικά φθηνότερο από το Huawei Mate X, το οποίο ξεκινά από 2.299 ευρώ (ή περίπου 2.500 δολάρια). Ωστόσο, δεδομένου ότι υπάρχει ο Snapdragon 710 στην συσκευή με 6GB μνήμης RAM και 128GB εσωτερικής αποθήκευσης, κάποιος αναρωτιέται γιατί η εταιρεία δεν θα μπορούσε να τιμολογήσει το Motorola Razr ακόμη και κάτω από 1.500 δολάρια. Με αυτά τα χαρακτηριστικά πάντως η τιμή του είναι αρκετά υψηλή. 

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 9 Ιανουαρίου 2020 και θα ακολουθήσει γρήγορα στον Καναδά στις αρχές του 2020. Το Motorola Razr θα έρθει επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω αποκλειστικής συνεργασίας με την EE. Η τιμή του στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και μια σταθερή ημερομηνία κυκλοφορίας στην περιοχή δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί αλλά είναι πιθανό ότι θα είναι αργότερα από την κυκλοφορία του στον Καναδά.

Η Motorola λέει ότι το Razr θα κυκλοφορήσει και σε άλλα μέρη της Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας και της Αυστραλίας κάποια στιγμή το επόμενο έτος, αλλά οι ακριβείς ημερομηνίες (και η τιμή του) για όλες τις άλλες χώρες είναι άγνωστες αυτή τη στιγμή.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share