τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας, και νέα χαρακτηριστικά | TechFreaks

τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας, και νέα χαρακτηριστικά | TechFreaks


Το OnePlus 7 είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα τηλέφωνα του 2019 και η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι όλο και πιο κοντά. Και με διάφοες διαρροές και φήμες να κυκλοφορούν ανά διαστήματα, ήρθε η ώρα να μαζέψουμε λίγο τα πράγματα και να φιλτράρουμε τις αληθινές από τις ψεύτικες φήμες (τουλάχιστον όπως τις φανταζόμαστε εμείς), έτσι ξέρετε τι μπορείτε να περιμένετε από το OnePlus 7.

Υπάρχουν τρεις ερωτήσεις που στοχεύουμε να απαντήσουμε εδώ:

1. Ποια θα είναι τα μεγαλύτερα νέα χαρακτηριστικά του OnePlus 7;
2. Θα είναι ανταγωνιστικό όσον αφορά την ποιότητα της κάμερας;
3. Η ομάδα της OnePlus κρύβει μερικές εκπλήξεις;

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε.

OnePlus 7 Χαρακτηριστικά:

Snapdragon 855, επεξεργαστής 7nm
Οθόνη 6.5 “AMOLED, ανάλυση Full HD
Edge to edge οθόνη, χωρίς εγκοπή
Pop-out selfie κάμερα
6GB / 8GB RAM ή περισσότερο
128GB + αποθήκευση
Διπλή κάρτα SIM, χωρίς microSD
Μπαταρία 4150 mAh
Δεν υπάρχει υποδοχή ακουστικών

Το μεγαλύτερο νέο χαρακτηριστικό: μια πραγματική edge to edge οθόνη

oneplus 7 leak main

Μια αναλογία οθόνης προς το σώμα μεγαλύτερη από 90% είναι αρκετά πιθανή

Η μεγαλύτερη φήμη για το OnePlus 7 είναι χωρίς αμφιβολία μια πραγματική οθόνη από edge to edge. Δεν θα υπάρχει εγκοπή. Οι παραπάνω εικόνες παρουσιάζουν τη σημαντικότερη διαρροή μέχρι στιγμής και προέρχονται από μία από τις πιο αξιόπιστες πηγές διαρροών το @OnLeaks, οπότε ενώ αυτές δεν είναι επίσημες εικόνες, είναι αρκετά κοντά στην πραγματικότητα.

Πώς μπορεί το OnePlus να το επιτύχει αυτό; Όπως και άλλες κινεζικές εταιρείες: το Honor Magic 2 και το Xiaomi Mi Mix 3 είναι δύο συσκευές που έχουν ήδη ένα τέτοιο σχέδιο και για να επιτύχουν το τέχνασμα πλήρους οθόνης, χρησιμοποιούν ένα μηχανισμό slider.

Διόρθωση του χειρότερου από το 6T: Ένας νέος σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων

Αναμένουμε να δούμε έναν οπτικό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά πολύ πιο γρήγορο από ό, τι στο 6T. Το OnePlus 6T είναι ένα πολύ αξιόπιστο τηλέφωνο που λειτουργεί εντυπωσιακά ομαλά, αλλά ένα πράγμα που παρατηρήσαμε και πολλοί άνθρωποι συμφωνούν με αυτό είναι ότι ο οπτικός σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι ενσωματωμένος μέσα στην οθόνη δεν είναι τόσο γρήγορος όσο ένας παραδοσιακός σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Αναμένουμε ότι το OnePlus 7 θα το διορθώσει αυτό: οι προσδοκίες είναι ότι ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι μεγαλύτερος και σχεδόν 30% ταχύτερος, τουλάχιστον αυτό είναι αυτό που έχουμε δει από στα τηλέφωνα των Oppo και Vivo, που έγιναν από την ίδια μητρική εταιρεία με το OnePlus. Το δακτυλικό αποτύπωμα θα παραμείνει πιθανώς οπτικό, αντί για τον ultrasonic τύπο που είδαμε στο Galaxy S10. Αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό: έχουμε ήδη δει την Huawei να εφαρμόσει αυτήν την νεότερη γενιά οπτικών αναγνωστών δακτυλικών αποτυπωμάτων στο P30 Pro και λειτουργεί πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες γενιές.

Επιτέλους, μια εντυπωσιακή φωτογραφική μηχανή; Το OnePlus 7 αναμένεται να διαθέτει τρεις πίσω κάμερες

oneplus 7 leak cameras

Για πρώτη φορά, μια εξαιρετικά ευρείας γωνίας κάμερα σε ένα τηλέφωνο OnePlus!

Εάν υπήρχε μόνο ένα πράγμα που κρατά το OnePlus λίγο πιο κάτω από τις mainstream ναυαρχίδες είναι η κάμερα: λειτουργεί πολύ καλά κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά απλώς δεν μπορεί να συμβαδίσει με τις καλύτερες κάμερες των υπόλοιπων ναυαρχίδων σε βραδινές λήψεις.

Ενώ αυτό είναι απλώς μια εικασία, η κυκλοφορία του νέου OnePlus 7 συμπίπτει με τη διαθεσιμότητα για τον ολοκαίνουργιο αισθητήρα 48 megapixel της Sony για τηλέφωνα και αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την Oneplus. Ο αισθητήρας χρησιμοποιεί τεχνολογία pixel-binning και συνδυάζει τέσσερα εικονοστοιχεία σε ένα για να προσφέρει μεγάλη βελτίωση σε φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού.

Αυτός ο αισθητήρας θα μπορούσε να είναι ο κύριος shooter, αλλά όχι ο μόνος. Το OnePlus 7 λέγεται ότι διαθέτει ένα σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Μέχρι στιγμής, οι φήμες δείχνουν έναν κύριο shooter καθώς και μια δευτερεύουσα φωτογραφική μηχανή που χρησιμοποιείται για τη συλλογή πρόσθετων πληροφοριών βάθους καθώς και μιας κάμερας εξαιρετικά ευρείας γωνίας.

Pop-out μπροστινή κάμερα!

oneplus 7 leak pop up

Μια κάμερα που είναι κρυμμένη όταν δεν τη χρησιμοποιείτε. Αλλά το πιο cool χαρακτηριστικό που κάνει το πραγματικό σχεδιασμό του OnePlus 7 εντυπωσιακό είναι ότι με την pop-out selfie camera παίρνετε μία edge to edge οθόνη. Η κάμερα θα εμφανίζεται κάθε φορά που αλλάζετε τη λήψη σε selfie στην εφαρμογή της φωτογραφικής μηχανής διαφορετικά θα παραμείνει “κρυμμένη” μέσα στο τηλέφωνο.

Άλλα τηλέφωνα της μητρικής εταιρείας του OnePlus διαφημίζουν ότι μια αναδυόμενη κάμερα selfie χρειάζεται μόνο 0,67 δευτερόλεπτα (λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο!) για να εμφανιστεί, οπότε είναι σίγουρα γρήγορη. Ωστόσο, δεν βλέπουμε πόσο καλά θα λειτουργήσει ο μηχανισμός μακροπρόθεσμα και αν τελικά θα υπάρξουν προβλήματα στην καθημερινή χρήση.

Τιμή και Ημερομηνία κυκλοφορίας

Αναμένουμε το κινητό περίπου τον Μάιο-Ιούνιο του 2019, αλλά σε υψηλότερη τιμή. Η OnePlus έχει σιγά-σιγά αλλά σταθερά αυξήσει τις τιμές για τα τηλέφωνά της και αναμένουμε ότι η τιμή θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο με το OnePlus 7. Ο επεξεργαστής νέας γενιάς και η φημολογούμενη οθόνη edge to edge είναι μεγάλες βελτιώσεις που δικαιολογούν ασφαλώς την αύξηση των τιμών.

Αναμένουμε ότι η τιμή του OnePlus 7 θα ξεκινήσει από περίπου $ 580 έως $ 600 για το βασικό μοντέλο, με υψηλότερες τιμές για μοντέλα με περισσότερη μνήμη RAM και πρόσθετη αποθήκευση. Με την Apple και τις αυξήσεις της Samsung στις τιμές των mainstream ναυαρχίδων, η OnePlus έχει σίγουρα χώρο για να αυξήσει την τιμή και εξακολουθεί να θεωρείται εξαιρετική value for money συσκευή.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του OnePlus 7 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, οπότε μπορούμε να κάνουμε μόνο μια εικασία εδώ και η εικασία μας θα είναι ότι το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει τον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2019. Η OnePlus έχει αποκαλύψει όλα τα πρόσφατα τηλέφωνά του (OnePlus 6, OnePlus 5 , OnePlus 3) στα τέλη Μαΐου και στις αρχές Ιουνίου, και αναμένουμε να τηρήσει αυτό το χρονοδιάγραμμα.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share