Το επίσημο βίντεο προώθησης Nokia 8.1 διαρρέει πριν από την αποκάλυψη του αύριο | TechFreaks

Το επίσημο βίντεο προώθησης Nokia 8.1 διαρρέει πριν από την αποκάλυψη του αύριο | TechFreaks


Μετά την κυκλοφορία στην Κίνα ως το Nokia X7 τον Οκτώβριο, το Nokia 8.1 αναμένεται τελικά να κάνει το διεθνές του ντεμπούτο αύριο σε μια εκδήλωση στο Ντουμπάι. Με λιγότερο από 24 ώρες για να ξεκινήσει, όμως, το επίσημο βίντεο promo του τηλεφώνου έχει διαρρεύσει online.

Το κλιπ 30 δευτερολέπτων δεν αποκαλύπτει πραγματικά κάτι καινούργιο, αλλά δείχνει μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, η πίσω κάμερα θα υποστηρίζει οπτική σταθεροποίηση εικόνας και θα περιλαμβάνει το branding της ZEISS. Παράλληλα, το smartphone λέγεται ότι είναι ικανό να λαμβάνει «ανώτερες» εικόνες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Όσον αφορά τις selfies, οι φωτογραφίες πορτρέτου θα συνδυαστούν με μια σειρά βελτιώσεων μέσω του AI. Παρομοίως, η υποστήριξη για θόλωση bokeh περιλαμβάνεται μεταξύ των χαρακτηριστικών της κάμερας.

Η «καθαρή εμφάνιση» του smartphone περιλαμβάνεται επίσης ως ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του, καθώς και η υποστήριξη για περιεχόμενο HDR10. Προς το τέλος του βίντεο, επιβεβαιώνεται ότι το Nokia 8.1 θα είναι διαθέσιμο για αγορά σε τρία χρώματα: Iron Steel, Blue Silver και χάλκινο.

Την περασμένη εβδομάδα, ορισμένες διαφημιστικές εικόνες επιβεβαίωσαν ορισμένες από τις βασικές προδιαγραφές του Nokia 8.1. Εάν όλα είναι ακριβή, το smartphone θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 710 της Qualcomm. Αυτό θα συνδυαστεί είτε με διαμόρφωση 4 / 64GB είτε με ρύθμιση 6 / 128GB ανάλογα με το μοντέλο που αγοράσατε. Το stock Android 9 Pie θα έρθει προ-εγκατεστημένο ως μέρος του προγράμματος Android One, ενώ στο τμήμα μπαταρίας μπορεί να βρεθεί μια μπαταρία των 3.500mAh.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1