Το επόμενης γενιάς Apple iPad Pro μπορεί να διαθέτει ένα “Magnetic Connector”, face ID και το νέο Apple Pencil

Το επόμενης γενιάς Apple iPad Pro μπορεί να διαθέτει ένα “Magnetic Connector”, face ID και το νέο Apple Pencil

[ad_1]

Αργότερα αυτό το μήνα, αναμένουμε να δούμε την Apple να αποκαλύψει την επόμενη έκδοση του high-end tablet της, το iPad Pro. Σχεδόν πριν από ένα χρόνο, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo πρόβλεψε ότι η επόμενη έκδοση του tablet θα διαθέτει κάμερα TrueDepth. Εάν είναι σωστός και συνήθως είναι, σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένετε να δείτε το Face ID να χρησιμοποιείται στο επόμενο iPad Pro.

Ενώ το tablet πιθανότατα δεν θα έρχεται με μια εγκοπή, η οθόνη θα είναι edge-to-edge και το μπροστινό μέρος του tablet θα διαθέτει λεπτότερα πλαίσια. Λόγω της έλλειψης της εγκοπής, οι κορυφαίες στεφάνες θα πρέπει να παραμείνουν αρκετά χοντρές ώστε να περιέχουν την κάμερα TrueDepth.

Μιλώντας για την οθόνη, θα μπορούσαν να είναι διαθέσιμα δύο διαφορετικά μεγέθη οθόνης, με μόνο Wi-Fi και Wi-Fi + Cellular παραλλαγή για το καθένα. Το νέο Apple iPad Pro θα υποστηρίξει USB-C, επιτρέποντας στους χρήστες να στέλνουν βίντεο 4K HDR σε εξωτερικές οθόνες. Και κάποιοι εξοικειωμένοι με τη νέα έκδοση της συσκευής ζητούν να είναι διαθέσιμο ένα αναθεωρημένο μολύβι της Apple. Το αξεσουάρ θα δημιουργεί  ζεύξη με το tablet από κοντά. Μόλις είστε σε κάποια απόσταση από το tablet, το Apple Pencil θα συγχρονιστεί αυτόματα μαζί του.

Τέλος, το επερχόμενο Apple iPad Pro θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα νέο μαγνητικό σύνδεσμο (Magnetic Connector) για να συνδέσει αξεσουάρ με το tablet. Ο σύνδεσμος θα υπάρχει στο πίσω μέρος του tablet.

πηγή: 9to5Mac

Περισσότερα

[ad_2]

Επίσημη πηγή

Αφήστε μια απάντηση