Το επόμενο μεσαίας κατηγορίας smartphone της Samsung διαθέτει ένα σύστημα τριών καμερών | TechFreaks

Το επόμενο μεσαίας κατηγορίας smartphone της Samsung διαθέτει ένα σύστημα τριών καμερών | TechFreaks


Η σειρά Galaxy A καλύπτει σχεδόν κάθε σημείο τιμών στα τμήματα χαμηλής και μέσης κατηγορίας. Η Samsung, ωστόσο, φαίνεται να έχει βρει ένα μικρό κενό στην αγορά και τώρα θέλει να την γεμίσει με το επερχόμενο Galaxy A70e, το οποίο έχει διαρρεύσει σήμερα με την ευγενική χορηγία του Steve Hemmerstoffer και του Compare Raja.

Μια οθόνη με εγκοπές και μια ρύθμιση τριπλής κάμερας

Το επόμενο μεσαίας κατηγορίας smartphone της Samsung διαθέτει ένα σύστημα τριών καμερών

Ακολουθώντας τα βήματα των Galaxy A70 και Galaxy A70s, το επερχόμενο smartphone διαθέτει οθόνη με εγκοπή και όχι τύπου punch-hole. Αλλά σε μια προσπάθεια να μειώσει το κόστος, η Samsung αντικατέστησε το πάνελ Infinity-U με μια εναλλακτική λύση Infinity-V που συνδυάζεται με σημαντικά πιο λεπτά πλαίσια και ένα μεγαλύτερο πηγούνι.

Η ίδια η οθόνη είναι επίσης αρκετά μικρότερη αυτή τη φορά σε 6,1-ίντσες, αρκετά κάτω από την 6,7 ιντσών, και ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη έχει αντικατασταθεί με μια πιο παραδοσιακή εφαρμογή το πίσω μέρος του τηλεφώνου δίπλα σε μια κάθετη ρύθμιση φωτογραφικής μηχανής στην επάνω αριστερή γωνία. Η ρύθμιση αυτή φιλοξενεί τρεις αισθητήρες, παρόλο που κάποιες μεγάλες υποβαθμίσεις αισθητήρων αναμένονται λόγω της χαμηλότερης τιμής.

Οι λεπτομερείς πληροφορίες, δυστυχώς, δεν είναι ακόμη διαθέσιμες, αλλά η Samsung εξακολουθεί να αναμένεται να περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα, ένα shooter εξαιρετικά ευρείας γωνίας και έναν αισθητήρα βάθους για πορτραίτα.

Μια υποδοχή ακουστικών περιλαμβάνεται … καθώς και το microUSB

Επίσης, στο Galaxy A70e υπάρχει και το συνηθισμένο πλαίσιο αλουμινίου, το οποίο, στην περίπτωση αυτή, στεγάζει έναν διακόπτη έντασης ήχου και το πλήκτρο λειτουργίας στη δεξιά πλευρά.

Κάποιοι θα έλεγαν ότι η Samsung πρόδωσε τους πιο πιστούς οπαδούς της με τη σειρά Galaxy S20, βγάζοντας το δημοφιλές βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Ευτυχώς, η εταιρεία εξακολουθεί να προσπαθεί να κρατήσει όλους ευτυχείς στο τμήμα μεσαίας κατηγορίας και έχει επιλέξει να το διατηρήσει σε αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο.

Βέβαια η εταιρία μαζί με την υποδοχή ακουστικών φαίνεται να έχει κάνει το αδιανόητο και εγκατέστησε στο Galaxy A70e μια θύρα microUSB. Σχεδόν κάθε μοντέρνο smartphone διαθέτει USB-C, οπότε αυτή η απόφαση είναι σίγουρα απογοητευτική.

Η απόφαση πιθανότατα δεν θα ευχαριστήσει ούτε την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η πολιτική ένωση εξετάζει το ενδεχόμενο να αναγκάσει τους κατασκευαστές να υιοθετήσουν το USB-C σε όλα τα smartphones σε μια προσπάθεια να μειώσουν τα ηλεκτρονικά απόβλητα, πράγμα που θα μπορούσε να επηρεάσει ακόμη και τη θύρα της Apple σε iPhones αν εφαρμοστεί.

Ολοκληρώνοντας το εξωτερικό πακέτο είναι ένα ηχείο και ένα μικρόφωνο. Δεν είναι σαφές εάν ο πρώτος λειτουργεί παράλληλα με το ηχείο στο αυτί για να δημιουργήσει μια στερεοφωνική ρύθμιση.

Η Samsung βασίζεται στην επιτυχία του Galaxy A70

Το Galaxy A70 έγινε γρήγορα ένα από τα πιο δημοφιλή smartphones της Samsung παγκοσμίως όταν ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου έτους. Το ενημερωμένο Galaxy A70s συνέχισε αυτή τη δυναμική καθ ‘όλη τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου του 2019 και αν και το νέο Galaxy A71 αναμένεται να πάει τα πράγματα προς τα εμπρός φέτος, φαίνεται ότι το Galaxy A70 εξακολουθεί να έχει μεγάλη φήμη στους καταναλωτές.

Μετά από όλα, λαμβάνοντας υπόψη το μικρότερο μέγεθος του Galaxy A70e, η Samsung θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηρίσει το μοντέλο αυτό ως παραλλαγή του Galaxy A50, του Galaxy A40 ή ίσως και του Galaxy A30.  Η κίνηση δίνει επίσης στην εταιρεία τη δυνατότητα να δημιουργήσει στο μέλλον μια ολόκληρη σειρά μοντέλων e-branded για να καλύψει τυχόν πιθανά κενά. Προς το παρόν, προσφέρει το Galaxy A10e και το Galaxy A20e, αλλά θα μπορούσε τελικά να δημιουργήσει τα Galaxy A30e, Galaxy A40e και Galaxy A50e.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1