Το ετήσιο Μνημόσυνο του Συλλόγου Νεφροπαθών – Λόγος της Πέλλας | Λόγος της Πέλλας

Το ετήσιο Μνημόσυνο του Συλλόγου Νεφροπαθών – Λόγος της Πέλλας | Λόγος της Πέλλας


04/07/2019
Τοπικά Νέα

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Νεφροπαθών νομού Πέλλας, την παραμονή της εορτής των Αγίων Αναργύρων που είναι και οι προστάτες μας

τέλεσε μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων νεφροπαθών μελών του συλλόγου μας καθώς και των αγνώστων δωρητών οργάνων.
Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο πατήρ Φρίξος Πετρίδης στον Ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, καθηλώνοντας τον κόσμο που παραβρέθηκε με έναν πολύ συγκινητικό λόγο που αφορούσε τις δυσκολίες που περνούν οι ασθενείς στην αιμοκάθαρση,αλλά και την σωματική λύτρωση που προσφέρει στον λήπτη και την ψυχική στον δότη η θεάρεστη πράξη της δωρεάς οργάνων.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε, αλλά και τους υποψήφιους βουλευτές κ.κ. Καρασμάνη Γ.,Σηφάκη Ι.,Ζωγράφου-Τσαντάκη Μ.,Βασιλειάδη Λ., καθώς και τον κ.Σταμενίτη Θ. που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να βρίσκεται κοντά μας και τον εκπροσώπησε η σύζυγός του.
Επίσης ευχαριστούμε την πρόεδρο του συλλόγου φίλων νοσοκομείου Γιαννιτσών Μ. Λαγομάτη για τη συνεργασία και την παρουσία της. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη του πολυχώρου “ΑΡΕΝΑ” κ. Κώστα Γεωργίου για το γεύμα που προσέφερε στο Δ.Σ. του συλλόγου μας.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας

Μοιράσου με τους φίλους σουΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι ο Λόγος της Πέλλας

Ήρθε... για να την ακούσεις!