Το λευκό Samsung Galaxy Note 9 θα κυκλοφορήσει, εδώ είναι πως θα μοιάζει | TechFreaks

Το λευκό Samsung Galaxy Note 9 θα κυκλοφορήσει, εδώ είναι πως θα μοιάζει | TechFreaks


Την περασμένη εβδομάδα υπήρξαν φήμες ότι η Samsung ενδέχεται να ξεκινήσει μια λευκή έκδοση της τρέχουσας ναυαρχίδας της, του Galaxy Note 9, στις 23 Νοεμβρίου. Ίσως είναι καθαρή σύμπτωση, αλλά η Samsung εισήγαγε ένα νέο μοντέλο Galaxy Note 9 την Black Friday, αν και το τηλέφωνο δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στην Ευρώπη είναι πιθανό να κυκλοφορήσει σύντομα.

Το Samsung Galaxy Note 9 σε λευκό παρουσιάστηκε επίσημα στην Ταϊβάν νωρίτερα σήμερα, αλλά το smartphone δεν θα φτάσει στα ράφια μέχρι τον επόμενο μήνα. Όσον αφορά την τιμή, αυτή δεν θα είναι φθηνή, καθώς η Samsung Taiwan ανακοίνωσε το Note 9 για περίπου 1.000 δολάρια.

white samsung galaxy note 9 smartphone

Παρόλο που περιμένουμε από τη Samsung να φέρει αυτήν την έκδοση του Galaxy Note 9 σε άλλες χώρες, δεν είμαστε σίγουροι αν θα φτάσει στην Ευρώπη εγκαίρως για τα Χριστούγεννα. Προς το παρόν, η Ταϊβάν είναι ο μοναδικός χώρος όπου το λευκό Galaxy Note 9 θα πωλείται από τον Δεκέμβριο, οπότε θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε τι σχεδιάζει να κάνει η Samsung στο μέλλον για το κινητό.

Και αν σκοπεύετε να περιμένετε το White Samsung Galaxy Note 9 να φτάσει στην Ευρώπη για να το αποκτήσετε., θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το υλικό είναι παρόμοιο με τις άλλες εκδόσεις (Μαύρο, Χάλκινο, Μωβ, Μπλε και Ασημένιο).

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1