Το νέο Mi Band 4 της Xiaomi ξεπουλάει καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο wearable αυτή τη στιγμή | TechFreaks

Το νέο Mi Band 4 της Xiaomi ξεπουλάει καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο wearable αυτή τη στιγμή | TechFreaks


Το fitness tracker της Xiaomi Mi Band 3 ήταν ένα από τα κορυφαία waerables μοντέλα του 2018. Σύμφωνα με την IDC, η Xiaomi έστειλε 23,3 εκατομμύρια μονάδες πέρυσι δίνοντας στην εταιρεία ένα μερίδιο 13,5% στην αγορά. Αυτό έβαλε το Mi Band 3 πίσω από το Apple Watch, το οποίο κατείχε ένα μερίδιο 26,8% των wearables το 2018. Ένας από τους μεγάλους λόγους που το Mi Band παραδοσιακά έχει μεγάλες πωλήσεις είναι ότι όπως και πολλά προϊόντα της Xiaomi, το value for money. Το Mi Band 3 είναι διαθέσιμο στο Gearbest για 22 €.

Την περασμένη εβδομάδα, η Xiaomi ξεκίνησε το Mi Band 4 στην Κίνα, και από άποψη δημοτικότητας, φαίνεται ότι η αγάπη του κόσμου εξακολουθεί να υπάρχει. Η εταιρεία δημοσίευσε μια εικόνα στο Weibo σήμερα το πρωί (μέσω της GSMArena), δηλώνοντας ότι έχει ήδη πουλήσει 1 εκατομμύριο μονάδες της συσκευής σε μόλις οκτώ ημέρες. Η Xiaomi λέει σε ένα σημείο ότι στέλνει 5.000 μονάδες την ώρα, το ταχύτερο ρυθμό που έχει επιτύχει ποτέ για μια wearable συσκευή.

mi band 4 sales

Το Mi Band 4 μπορεί να παρακολουθήσει σωματικές δραστηριότητες όπως ποδηλασία, τρέξιμο, κολύμπι και περπάτημα. Παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό του χρήστη την διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου σε (iOS ή Android) και πολλά άλλα. Η μεγάλη είδηση ​​φέτος είναι ότι η οθόνη AMOLED .95 ιντσών, με ανάλυση 120 x 240, εμφανίζει για πρώτη φορά έγχρωμο κείμενο και εικόνες. Μια επίστρωση από γυαλί 2,5D με συγκόλληση προστατεύει από γρατζουνιές. Κάτι άλλο που είναι νέο αυτό το έτος είναι η υποστήριξη NFC σε μία παραλλαγή του fitband. Αυτό το μοντέλο πωλείται μόνο στην Κίνα και θα επιτρέψει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο σύστημα πληρωμών κινητών τηλεφώνων Alipay στα συμμετέχοντα καταστήματα. Η μπαταρία παρέχει δύο εβδομάδες ισχύος μεταξύ των φορτίσεων και η συσκευή είναι ανθεκτική στο νερό στα 50 μέτρα (164 πόδια). Το mi band 4 της Xiaomi είναι εξοπλισμένο με συνδεσιμότητα Bluetooth 5.0.

Για άλλη μια φορά, η τιμή της Xiaomi κάνει το Mi Band 4 αρκετά δελεαστικό. Το μοντέλο NFC που διατίθεται μόνο στην Κίνα διατίθεται στην τιμή των $ 45 USD, ενώ το international μοντέλο φέρει μια τιμή που περίπου στα 38 € στο Gearbest.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1