Το παιχνίδι Ghostbusters World AR της Sony είναι πλέον ανοικτό για προεγγραφή σε Android και iOS

Το παιχνίδι Ghostbusters World AR της Sony είναι πλέον ανοικτό για προεγγραφή σε Android και iOS


Η Sony ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο παιχνίδι για κινητά το Ghostbusters AR (augmented reality) κάποια στιγμή μέσα σ’ αυτό το έτος, αλλά δεν διευκρίνισε πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμο σε συσκευές Android και iOS. Το Σαββατοκύριακο, η εταιρία επιβεβαίωσε ότι η προεγγραφή είναι πλέον ανοικτή για το παιχνίδι Ghostbusters World AR στις πλατφόρμες Android και iOS.

Το Ghostbusters World χρησιμοποιεί την επαυξημένη πραγματικότητα και την τεχνολογία Maps για να βυθίσει τους παίκτες σε έναν εικονικό κόσμο όπου πρέπει να βρουν φαντάσματα από όλες τις διαστάσεις του κόσμου του Ghostbusters. Εξοπλίστε το χαρακτήρα σας με την τελευταία τεχνολογία φασματικής εξουδετέρωσης και παγίδευσης και αρχίστε να συλλέγετε αυτά τα φαντάσματα!

Το παιχνίδι επιτρέπει επίσης στους παίκτες να συνεργαστούν για να καταλάβουν το Man Stay Puft Marshmallow Man και άλλα ισχυρά φαντάσματα στις επιδρομές του multiplayer boss. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία PvP (player versus player) όπου οι παίκτες δημιουργούν μια ομάδα από φαντάσματα και αντιμετωπίζουν άλλους Ghostbusters σε όλο τον κόσμο.

Το Ghostbusters World AR προσφέρει στους παίκτες μια πρωτότυπη ιστορία με κλασικούς χαρακτήρες που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε (ειδικά εμείς οι παλιότεροι που μεγαλώσαμε με αυτή την ταινία). Σύμφωνα με την εισαγωγή στο App Store, το παιχνίδι πρέπει να κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1