Το πρώτο πτυσσόμενο smartphone της Huawei θα παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο | TechFreaks

Το πρώτο πτυσσόμενο smartphone της Huawei θα παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο | TechFreaks


Η Huawei μόλις επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει ένα αναδιπλούμενο smartphone στη φετινή εκδήλωση της μεγαλύτερης έκθεσης κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως, το MWC 2019, ενώ η ημερομηνία και η ώρα της συνέντευξης τύπου έγιναν γνωστά από την εταιρεία. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη.

Τώρα, η εταιρεία μοιράστηκε επίσης μια εικόνα ως μέρος αυτής της ανακοίνωσης και αυτή η εικόνα περιέχει την ετικέτα «Connecting the Future», ενώ στο παρασκήνιο μπορείτε να δείτε την γωνία αναδίπλωσης του επερχόμενου πτυσσόμενου τηλεφώνου της εταιρείας. Αυτό είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι, για να μπορέσουμε να δούμε τι θα περιμένουμε, αλλά όχι αρκετό για να αποκαλύψουμε τίποτα πολύ σημαντικό, η Huawei κρατάει κρυφό το καλύτερο κομμάτι για την ανακοίνωση, φυσικά.

Αυτό είναι σχεδόν όλα τα στοιχεία που η εταιρεία μοιράστηκε, αλλά αν συνδέσουμε τις τελείες, είμαστε σε θέση να καταλάβουμε ότι αυτό το τηλέφωνο θα υποστηρίξει πιθανώς 5G συνδεσιμότητα. Η εταιρεία δήλωσε την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Κίνα, ότι το smartphone της 5G θα ανακοινωθεί στο MWC 2019, ενώ η Huawei ανακοίνωσε επίσης το chipset 5G της σειράς Balong 5000. Έτσι, όπως βλέπετε, αυτή η αναδιπλούμενη συσκευή θα υποστηρίξει πιθανώς 5G, εκτός εάν η Huawei σκοπεύει να ρίξει στην αγορά ένα δεύτερο premium τηλέφωνο στο MWC 2019, κάτι που είναι εξαιρετικά απίθανο, καθώς η σειρά P30 δεν έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί ακόμα.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής;

Η Huawei δεν αποκάλυψε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πτυσσόμενο τηλέφωνο της, βασικά δεν αποκαλύπτει τίποτα, αλλά χάρη σε διάφορα εμπορικά σήματα και διπλώματα ευρεσιτεχνίας, έχουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή ή τουλάχιστον πιστεύουμε ότι κάτι έχουμε. Η εταιρεία κατοχύρωσε τα ονόματα Mate F, Mate Flex, Mate Flexi και Mate Fold στο EUIPO (Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης) πέρυσι και είναι πολύ πιθανό η εταιρεία να χρησιμοποιήσει ένα από αυτά τα ονόματα για το επερχόμενο πτυσσόμενο smartphone.

Ορισμένες φήμες πρότειναν ότι η συσκευή θα έχει δύο οθόνες, μία 8-ιντσών και μία 5-ιντσών … όταν το τηλέφωνο είναι ξετυλιγμένο και διπλωμένο, αντίστοιχα. Τώρα, εάν η φήμη σχετικά με τις οθόνες είναι ακριβής, η Huawei πιθανότατα θα πάει στον ίδιο δρόμο με τη Samsung, θα χρησιμοποιήσει μία μεγάλη οθόνη όταν το τηλέφωνο ξεδιπλωθεί και όταν διπλωθεί, θα εκμεταλλευτεί την εξωτερική οθόνη. Αυτό σημαίνει ότι το τηλέφωνο θα διπλώνει προς τα μέσα και όχι προς τα έξω, όπως είδαμε πρόσφατα την συσκευή που ο συνιδρυτής της Xiaomi χρησιμοποιούσε σε βίντεο.

Το πτυσσόμενο smartphone της Huawei θα κυκλοφορήσει πιθανότατα από τον επεξεργαστή octa-core Kirin 980 64 bit, το chipset 5G της σειράς Balong 5000 θα προστεθεί πιθανότατα στην συσκευή. Η συσκευή αναμένεται να έρθει επίσης με μια αρκετά μεγάλη μπαταρία, το UI της Huawei που βασίζεται στο Android, και μάλλον θα είναι αρκετά ακριβό. Η συσκευή της Samsung φημολογείται ότι κοστίζει περίπου 1.700 δολάρια και οι πιθανότητες είναι ότι η προσφορά της Huawei θα περάσει και αυτή το ποσό των 1.500 δολαρίων, είναι αρκετές, αλλά θα δούμε σε λίγες ημέρες.

Περισσότερα
Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1