Το πρώτο τηλέφωνο με Snapdragon 855 και 12GB RAM είναι επίσημο, κυκλοφορεί Ιανουάριο 2019 | TechFreaks

Το πρώτο τηλέφωνο με Snapdragon 855 και 12GB RAM είναι επίσημο, κυκλοφορεί Ιανουάριο 2019 | TechFreaks


Η OnePlus είναι απίθανο να είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που θα πουλήσει ένα τηλέφωνο Snapdragon 855 τελικά, αλλά είτε το πιστεύετε ή όχι, η Lenovo θα μπορούσε να κερδίσει όλους από τη Samsung στη Sony και τη Xiaomi σε αυτή τη κούρσα με μια νέα έκδοση του Z5 Pro.

Το Lenovo Z5 Pro GT είναι ήδη το πρώτο smartphone παγκοσμίως που ανακοινώθηκε επίσημα με την τελευταία ναυαρχίδα της Qualcomm στο εσωτερικό του, καθώς και την πρώτη επιβεβαιωμένη συσκευή που πακετάρει μια εκπληκτική μνήμη RAM 12GB. Την περασμένη εβδομάδα η OnePlus έκανε πρωτοσέλιδα με μια ειδική έκδοση McLaren του 6T αναβαθμισμένη από 8 σε 10GB RAM, αλλά η Lenovo υπόσχεται να κυκλοφορήσει μια εντυπωσιακή έκδοση του μοντέλου Z5 Pro στις 15 Ιανουαρίου … στην Κίνα.

Δεν υπάρχουν δηλώσεις για τη διεθνή διαθεσιμότητα αυτή τη στιγμή, ενώ η τιμολογιακή δομή του Lenovo Z5 Pro GT στην εγχώρια αγορά της εταιρείας είναι απροσδόκητα λογική.

Η κορυφαία διαμόρφωση με τον προαναφερθέντα αριθμό μνήμης και με 512GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης θα φτάσει απλώς το αντίστοιχο ποσό των $ 640 περίπου (CNY 4,398), με μια παραλλαγή «entry level» που θα περιέχει 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθήκευσης θα έχει αξία περίπου $ 390 (2.698 γιουάν).

Αν είστε εξοικειωμένοι με το Lenovo Z5 Pro, γνωρίζετε ήδη τι να περιμένετε από άποψη σχεδιασμού. Υπάρχουν μόνο δύο κάμερες στο πίσω μέρος του Lenovo Z5 Pro GT, συμπεριλαμβανομένων 24 και 16MP, με έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη 6,39 ιντσών και μια κάπως μέτρια μπαταρία 3,350 mAh.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1