Το πρώτο τηλέφωνο της Samsung εξοπλισμένο με κάμερα 64MP είναι ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματικότητα | TechFreaks

Το πρώτο τηλέφωνο της Samsung εξοπλισμένο με κάμερα 64MP είναι ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματικότητα | TechFreaks


Η μεσαία σειρά της Samsung Galaxy A πουλάει τόσο καλά ώστε η εταιρεία προσφέρει μερικές νέες ενημερωμένες εκδόσεις σε ορισμένα από αυτά τα μοντέλα. Για παράδειγμα, την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψε τα Galaxy A30s και Galaxy A50s. Και τώρα, σύμφωνα με το MySmartPrice, η Wi-Fi Alliance έχει πιστοποιήσει το Galaxy A70s. Με αριθμό μοντέλου SM-707F, το τηλέφωνο εντοπίστηκε πρόσφατα στο site αναφοράς του Geekbench.

Με βάση τη δοκιμή benchmark, το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 675 και θα έχει 6GB μνήμης ακριβώς όπως το Galaxy A70. Μία από τις διαφορές μεταξύ των κανονικών μοντέλων Galaxy A και των νεώτερων μονάδων «s» μπορεί να βρεθεί στην πίσω μονάδα κάμερας. Για παράδειγμα, το Galaxy A50 διαθέτει μια κύρια φωτογραφική μηχανή 25MP, μια φωτογραφική μηχανή εξαιρετικά ευρείας γωνίας 8MP και έναν αισθητήρα βάθους 5MP. Το Galaxy A50s είναι εξοπλισμένο με τις ίδιες κάμερες 8MP και 5MP, αλλά η αντικατάσταση της κύριας φωτογραφικής μηχανής 25MP είναι ένα snapper 48MP. 

Σε αυτές τις γραμμές, αναμένουμε ότι το Galaxy A70s θα αντικαταστήσει την κύρια φωτογραφική μηχανή 32MP στην πλάτη για μια φωτογραφική μηχανή που οδηγείται από τον αισθητήρα ISOCELL Bright GW1 64MP της Samsung. Σε βέλτιστο φωτισμό, ο αισθητήρας μπορεί να παράγει φωτογραφίες 64 MP, ενώ η λειτουργία 4 σε 1 pixel θα έχει ως αποτέλεσμα 16 MP εικόνες ποιότητας σε συνθήκες που δεν είναι οι βέλτιστες. Οι υπόλοιπες δύο κάμερες θα περιλαμβάνουν τον ίδιο αισθητήρα 8MP ultra-wide και 5MP βάθους που βρίσκεται στα Galaxy A50 και Galaxy A50s.

galaxy a70s cert

Το Galaxy A70, το νέο μοντέλο πρέπει να είναι εξοπλισμένο με οθόνη Super AMOLED 6,7 ιντσών που φέρει ανάλυση 1080 x 2400 και αναλογία διαστάσεων 20: 9. Μια μπαταρία 4500mAh θα τροφοδοτεί το τηλέφωνο και το Android 9 θα είναι προεγκατεστημένο.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Samsung δεν έκανε μεγάλη δουλειά όταν αποκάλυψε τα Galaxy A30s και Galaxy A50s, πιθανότατα δεν θα δούμε κανένα event από τη Samsung όταν ανακοινώνει το Galaxy A70s. Θα είμαστε πάντως σε ετοιμότητα, ώστε να μπορούμε να σας ενημερώσουμε μόλις η Samsung ανακοινώσει το Galaxy A70s επίσημα.

galaxy a70s geekbench

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1