Το πρώτο τηλέφωνο Xiaomi – Meitu θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα με selfie κάμερα 32MP | TechFreaks

Το πρώτο τηλέφωνο Xiaomi – Meitu θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα με selfie κάμερα 32MP | TechFreaks


Το πρώτο smartphone της Xiaomi, ως μέρος της συμφωνίας με την εταιρία εφαρμογών κάμερας Meitu, πρόκειται να παρουσιαστεί σε μία εβδομάδα, στις 2 Ιουλίου, όπως αποκάλυψε η εταιρία στο Weibo.

Η εταιρεία έχει επίσης αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες στο Weibo για το νέο της smartphone, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι θα προσφέρει μια φωτογραφική μηχανή 32MP Selfie. Τα δείγματα φωτογραφικών μηχανών που δημοσιεύονται στην κινεζική πλατφόρμα διαθέτουν σήμανση Mi CC 9, δίνοντάς μας και το όνομα του νέου τηλεφώνου. Ελέγξτε μερικά από τα παρακάτω δείγματα.

Xiaomi cc selfie samples

Ο διευθυντής της Xiaomi CC Cici Wei έχει επίσης επιβεβαιώσει ότι υπάρχει μια λειτουργία τύπου Photobooth, η οποία σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες χωρίς να πιέσετε το πλήκτρο κλείστρου. Δεν είναι σαφές εάν το τηλέφωνο θα ανιχνεύσει εκφράσεις και θα τραβήξει αυτόματα φωτογραφίες ή αν στηρίζεται σε φωνητικές ή άλλες εντολές. Ας ελπίσουμε ότι είναι το πρώτο, δεδομένου ότι σημαίνει ότι οι χρήστες έχουν την ευκαιρία το τηλέφωνο να συλλαμβάνει εικόνε snaps χωρίς να είναι απαραίτητη κάποια ενέργεια από αυτούς.

Δεν ξέρουμε τίποτε άλλο για το Mi CC 9, αλλά οι προηγούμενες φήμες δείχνουν ότι θα μπορούσε να έχει έναν μηχανισμό flip camera όπως το Asus Zenfone 6. Ένα βίντεο στο Weibo από την Xiaomi φαίνεται να δείχνει ένα τηλέφωνο με μια μικρή εγκοπή αντί για ένα flip μηχανισμό . Ο συνιδρυτής της Xiaomi, Bin Lin, έχει δημοσιεύσει μια εικόνα που επιβεβαιώνει ότι θα δούμε δύο παραλλαγές Mi CC 9, οπότε είναι πιθανό κάποιος να προσφέρει μια κάμερα με δυνατότητα περιστροφής.

Όλα αυτά είναι βέβαια εικασίες και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη ματιά και περισσότερες πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα που θα παρουσιαστεί το νέο κιηντό.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share