Το πρώτο render του Galaxy Note 10 Pro δείχνει τέσσερις πίσω κάμερες και οθόνη 6,75 | TechFreaks

Το πρώτο render του Galaxy Note 10 Pro δείχνει τέσσερις πίσω κάμερες και οθόνη 6,75 | TechFreaks


Πριν λίγες ημέρες είχαμε την πρώτη μας ματιά στο Samsung Galaxy Note 10. Ο σχεδιασμός είναι σίγουρα διαφορετικός από τα προηγούμενα μοντέλα, με οθόνη edge-to-edge και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Επίσης ήταν ήδη γνωστό ότι θα υπήρχε ένα μοντέλο Pro, αλλά τώρα εμφανίζονται τα πρώτα renders αυτής της παραλλαγής, με την ευγενική χορηγία του @OnLeaks.

Το Galaxy Note 10 Pro φαίνεται σχεδόν πανομοιότυπο με την κανονικό Galaxy Note 10, με την εξαίρεση ότι διαθέτει τέσσερις πίσω κάμερες αντί για τρεις (αν και ένας από αυτούς είναι πιθανόν απλώς ένας αισθητήρας time-of-flight, όχι μια πραγματική κάμερα) και η οθόνη είναι 6,75 ίντσες αρκετά μεγαλύτερη από τις 6,28 ίντσες του Galaxy Note 10. Όλα τα άλλα στοιχεία σχεδιασμού είναι τα ίδια – δεν υπάρχει υποδοχή ακουστικών, η κάμερα (και πιθανώς ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων) βρίσκεται μέσα στην οθόνη και η οθόνη έχει καμπύλες άκρες.

Ακριβώς όταν νομίζετε ότι τα τηλέφωνα δεν μπορούν να γίνουν πολύ μεγαλύτερα, συσκευές όπως το OnePlus 7 Pro και το Note 10 Pro ωθούν τα όρια ακόμα περισσότερο. Το Galaxy Note 10 Pro απέχει μόλις 0,27 εκατοστά από το μέγεθος της οθόνης του Nexus 7.

galaxy note 10 pro renders

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1