Το πτυσσόμενο τηλέφωνο της Huawei Mate X διαρρέει νωρίς μέσω banner για το MWC 2019 | TechFreaks

Το πτυσσόμενο τηλέφωνο της Huawei Mate X διαρρέει νωρίς μέσω banner για το MWC 2019 | TechFreaks


Η Huawei μας επιβεβαιώνει για λίγο τα σχέδιά της να ξεκινήσει ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο με μια ευέλικτη οθόνη. Τώρα, την παραμονή της εμπορικής επίδειξης Mobile World Congress του 2019 στη Βαρκελώνη, στην Ισπανία, φαίνεται ότι ηεμφάνιση και το όνομα της συσκευής έχουν διαρρεύσει νωρίς από διαφημιστικό banner για την εκδήλωση που δείχνει ότι το όνομα αυτού του πτυσσόμενου τηλεφώνου θα είναι το Huawei Mate X.

Μια εικόνα του banner λήφθηκε και δημοσιεύτηκε από τον χρήστη του Twitter @Gimme2pm.

Με βάση το banner, το Huawei Mate X διπλώνει την ευέλικτη οθόνη του προς τα έξω, ώστε να μπορεί να επεκτείνει τη μοναδική του οθόνη από το μέγεθος ενός μικρού smartphone σε ένα μέγεθος που ταιριάζει στο μέγεθος ενός tablet. Το πτυσσόμενο τηλέφωνο της Samsung, το οποίο αποκαλύφθηκε πρόσφατα, το Galaxy Fold, υιοθετεί μια διαφορετική προσέγγιση. έχει μια οθόνη μεγέθους smartphone όταν είναι διπλωμένο, αλλά ξεδιπλώνεται σαν ένα βιβλίο για να εμφανίσει μια δεύτερη, μεγαλύτερη οθόνη τύπου tablet.

Το πανό της Huawei Mate X δεν αποκαλύπτει τίποτα άλλο σχετικά με αυτό το πτυσσόμενο τηλέφωνο, αλλά δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ περισσότερο για να μάθουμε τα πάντα. Η εταιρεία σχεδιάζει να παρουσιάσει το τηλέφωνο την Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου, σε ένα event της εκδήλωσης στο MWC, ξεκινώντας στις 8:00 π.μ. ET.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι θα παρουσιάσει έξυπνα τηλέφωνα 5G με το νέο μόντεμ Balong 5000 5G κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τύπου. Θα μπορούσε επίσης να εμφανίσει μια νέα συσκευή tablet στη συνέντευξη τύπου.

Περισσότερα

Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1