Το ‘φημολογούμενο’ Google Pixel 3 Lite εμφανίζεται δίπλα στο Pixel 3 σε φωτογραφία | TechFreaks

Το ‘φημολογούμενο’ Google Pixel 3 Lite εμφανίζεται δίπλα στο Pixel 3 σε φωτογραφία | TechFreaks


Την περασμένη εβδομάδα, είδαμε κάποιες φωτογραφίες από αυτό που υποτίθεται ότι θα είναι το Google Pixel 3 Lite, μια παραλλαγή μεσαίας εμβέλειας της τρίτης γενιάς Pixel της Google. Το τηλέφωνο φημολογείται ότι είναι εφοδιασμένο με οθόνη 5,56 ιντσών, με αναλογία πλευρών 18,5: 9. Το τηλέφωνο θα διαθέτει τον Snapdragon 670, και μέσα θα πρέπει να δούμε 4GB μνήμης RAM και 32GB / 64GB εσωτερικής αποθήκευσης. Μία μπαταρία 2915mAh φέρεται να κρατάει τα φώτα αναμμένα.

Ένα tweet που δημοσιεύτηκε σήμερα από τον Ben Geskin περιέχει μια εικόνα που δείχνει τόσο το Pixel 3 Lite όσο και το Pixel 3. Από την φωτογραφία φαίνεται ότι το Pixel 3 Lite (στα αριστερά) έχει μόνο ένα ηχείο στο επάνω μέρος της συσκευής, αντίθετα με τα δύο ηχεία που βρίσκονται στο πάνω και κάτω μέρος του Pixel 3.

pixel 3 lite

Το σημαντικότερο μέρος του φύλλου προδιαγραφών όσον αφορά πολλούς καταναλωτές, δείχνει ότι οι πίσω και εμπρός κάμερες θα έχουν τους ίδιους 12MP και 8MP αισθητήρες που βρίσκονται στο Pixel 3 και το Pixel 3 XL. Σε μια ενδιαφέρουσα στροφή, το Pixel 3 Lite διαθέτει μια υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών, την οποία δεν θα βρείτε στο Pixel 3 και το Pixel 3 XL.

Αυτή τη στιγμή, δεν είναι σαφές πότε, ή ακόμη και αν, το Pixel 3 Lite θα κυκλοφορήσει. Και αν η Google κυκλοφορήσει το τηλέφωνο, υπάρχει μια πιθανότητα ότι θα περιοριστεί σε ορισμένες αγορές.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1