Το χαμηλότερου κόστους τηλέφωνο 5G της Samsung εμφανίζεται σε διαρροές | TechFreaks

Το χαμηλότερου κόστους τηλέφωνο 5G της Samsung εμφανίζεται σε διαρροές | TechFreaks


Η Samsung έχει μερικά αρκετά μεγάλα και τολμηρά σχέδια για να ωθήσει τα όρια της μεσαίας κατηγορίας τον επόμενο χρόνο με χαρακτηριστικά όπως μια πρωτεύουσα κάμερα 108MP και οπτικό ζουμ 5x για τον τηλεφακό του Galaxy A91, αλλά πρώτα, το Galaxy A90 5G αναμένεται αυτό το φθινόπωρο με το βασικό σημείο πώλησής του να αποκαλύπτεται μαζί με το πλήρες επίσημο όνομά του.

Μιλάμε για υποστήριξη 5G σε ένα πιθανώς χαμηλότερο σημείο τιμών από ό, τι οι Galaxy S10 5G, το Note 10 5G και Note 10+ 5G. Μια σειρά άλλων εντυπωσιακών προδιαγραφών και χαρακτηριστικών προκλήθηκαν μερικούς μήνες πίσω από κάποιες σοβαρές πηγές, και τώρα αναμφισβήτητα το πιο αξιόπιστο tech leaker βοηθά να συμπληρωθούν τα κενά μαζί με ένα κουτί λιανικής πώλησης να εντοπίζεται σε ένα κορεατικό δικαστήριο.

Infinity-U, σύστημα τριπλής κάμερας και «σούπερ γρήγορη φόρτιση»

Ενώ τα διαφημιστικά βίντεο που μοιράζονται στο Twitter από τον Evan Blass (aka @evleaks) ρίχνουν φως στις προδιαγραφές είναι μια καλή ένδειξη επίσης των μελλοντικών τομέων εστίασης της Samsung για τη διαφήμιση του A90 5G. Δείχνουν επίσης το ανώτερης μέσης κατηγορίας smartphone σε δράση σε σενάρια πολλαπλών χρήσεων, όπως το παιχνίδι, η παρακολούθηση βίντεο, η λήψη βίντεο, η λήψη φωτογραφιών υψηλής ποιότητας στις πιο δύσκολες συνθήκες και η μετάβαση από 0% έως 70% της χωρητικότητας της μπαταρίας σε χρόνο μηδέν.

Με άλλα λόγια, η Samsung σχεδιάζει να διαθέσει στο εμπόριο το Galaxy A90 5G ως ένα γενικευμένο, ευέλικτο και ευπροσάρμοστο θηρίο ικανό σε μεγάλο βαθμό να ανταγωνίζεται με τα «ξαδέρφια» του εξαιρετικά υψηλού επιπέδου. Φυσικά, οι διαφορές θα βρίσκονται στα μικρά πράγματα, όπως το ελαφρώς μικρότερο design «Infinity-U» που διαθέτει μια εγκοπή και όχι μια οπή στην οθόνη ή σε μια μη αξιοσημείωτη εγκατάσταση τριπλών πίσω shooters 48 + 5 + 8MP.

Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που φαίνεται να επιβεβαιώνει η συσκευασία λιανικής πώλησης και παρόλο που ακούγεται σαν μια εξαιρετική εγκατάσταση για μια συσκευή μη ναυαρχίδα, φυσικά δεν θα είναι σε θέση να ανταγωνιστεί την εκπληκτική διάταξη 12 + 12 + 16MP + ToF στο πίσω μέρος του Note 10+. Το Galaxy A90 5G και οι νεώτεροι high-enders της Samsung αναμένεται ευρέως να μοιράζονται έναν υπερσύγχρονο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855.

Πολύ περίεργο είναι ότι το SoC δεν αναφέρεται στο κουτί του Galaxy A90 5G, το οποίο όμως αποκαλύπτει επίσης την παρουσία ενός αξιοσέβαστου ποσού μνήμης RAM 6GB και αποθήκευσης 128GB στην συσκευή, μαζί με μια κάμερα 32MP εμπρός, μια μεγάλη 170,3 χιλιοστά (6,7 ιντσών ) Οθόνη Full HD + Super AMOLED και τεχνολογία σούπερ γρήγορης φόρτισης.

samsung a90 5g box

Τιμή και ημερομηνίας κυκλοφορίας

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι το Galaxy A90 5G θα κοστίσει περίπου 800 δολάρια στην Κορέα και θα αρχίσει να πωλείται εκεί πριν από το τέλος του Σεπτεμβρίου. Στην Ευρώπη είναι πιθανό ότι θα έρθει η 5G έκδοση του κινητού αλλά ίσως να κοστίζει παραπάνω. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μια 4G LTE έκδοση του A90 πιθανώς δεν θα υπάρχει, καθώς η Samsung είναι ήδη έτοιμη να κάνει all-in με 5G συνδεσιμότητα στα τηλέφωνα της.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1