Το 2019, το OnePlus 7 Pro κέρδισε πραγματικά το ψευδώνυμο ‘Flagship Killer | TechFreaks

Το 2019, το OnePlus 7 Pro κέρδισε πραγματικά το ψευδώνυμο ‘Flagship Killer | TechFreaks


Όποιος ενδιαφέρεται για τα smartphones έχει ήδη ακούσει για την OnePlus, μια εταιρία που μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν την ήξερε σχεδόν κανείς και αν έλεγες σε κάποιον να πάρει ένα κινητό Oneplus σε κοίταγε κάπως απορημένος. Η εταιρεία εμφανίστηκε μόλις πριν από 6 χρόνια, αλλά κάνει άλματα κάθε χρόνο στην αγορά κινητών τηλεφώνων από τότε.

Τις πρώτες μέρες, η OnePlus βασίστηκε σε τακτικές μάρκετινγκ κάπως πιο επιθετικές που δεν βασίζονταν στην κλασσική διαφήμιση, στόχος να δημιουργήσει δημοσιεύσεις και δηλώσεις που έπλητταν την παγιωμένη κατάσταση και νοοτροπία του κόσμου για την αγορά κινητού. Τότε, χρησιμοποίησε τον όρο «Flagship Killer» για να περιγράψει τα τηλέφωνά της.

Και ενώ τα πρώτα τηλέφωνα OnePlus ήταν σίγουρα ενδιαφέρουσες συσκευές που άξιζαν την προσοχή που έπαιρναν από τον κόσμο, σίγουρα δεν ήταν Flagship Killers. Μπορεί τα τηλέφωνα της εταιρίας να είχαν χαμηλή τιμή και να διέθεταν κάποια χαρακτηριστικά ναυαρχίδας αλλά σίγουρα η μείωση της τιμής υποχρέωνε τον χρήστη να κάνει και κάποιους συμβιβασμούς. Είναι αστείο όμως ότι η εταιρεία δεν έχει χρησιμοποιήσει το δημοφιλές σύνθημα για περίπου τέσσερα χρόνια τώρα, όμως το OnePlus 7 Pro είναι ίσως το πρώτο τηλέφωνο OnePlus που πραγματικά αξίζει αυτόν τον τίτλο.

OnePlus 7 Pro: Το πραγματικό flagship killer

onplus 7 pro

Κατά ειρωνικό τρόπο, ίσως η πρώτη συσκευή OnePlus που αξίζει απολύτως τον τίτλο «Flagship Killer». Συνεχίζοντας με την ορμή του OnePlus 6T, η εταιρεία συνέχισε να εισάγει εξειδικευμένες λειτουργίες στο μοντέλο OnePlus 7T έχει μια edge-to-edge οθόνη χωρίς να έχει καμία εγκοπή. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη σε μια μηχανική pop-out κάμερα – ένα ωραίο gizmo, το οποίο είναι κυρίως παρόν σε κινεζικά τηλέφωνα ή ανώτερα midrangers όπως το Samsung Galaxy A80.

Το 2019, το OnePlus κέρδισε πραγματικά το ψευδώνυμο «Flagship Killer»

Η οθόνη AMOLED έχει ρυθμό ανανέωσης 90 Hz, αλλά αυτό είναι ένα μικρό πράγμα και όχι ένα παιχνίδι-changer από μόνη του. Αλλά εξακολουθεί να είναι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα – τα μόνα άλλα τηλέφωνα που υποστηρίζουν τα υψηλά ποσοστά ανανέωσης είναι τα smartphones από την Razer και την Asus ROG.

Η κάμερα έχει πάρει μια σημαντική αναβάθμιση τώρα. Ακολουθώντας τις τάσεις, η OnePlus έχει τοποθετήσει στην πίσω πλευρά ένα τριπλό module – έναν κανονικό φακό ευρείας γωνίας, έναν φακό εξαιρετικής ευρείας γωνίας και έναν τηλεφακό. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων δουλεύει πολύ καλά και αρκετά γρήγορα.

Συνολικά, είναι μια φοβερή συσκευή, η οποία έχει ελάχιστα μειονεκτήματα σε σύγκριση με άλλες ναυαρχίδες στην αγορά. Και εδώ είναι το καλύτερο – η τιμή του. Η οποία είναι πολύ μακριά από τα 300 € του αρχικού OnePlus One, αλλά ας το βάλουμε στην προοπτική της σημερινής αγοράς.

Το Galaxy S10 + κοστίζει περίπου 1000 €. Το Galaxy Note 10+ και το iPhone XS Max ξεπερνούν τα 1000. Το Google Pixel 3 XL κοστίζει σήμερα 600 €, αλλά ήταν περίπου 900 € κατά την κυκλοφορία του. Είμαστε σίγουροι ότι το επερχόμενο Pixel 4 XL δεν θα πέσει κάτω από αυτή την τιμή. Σίγουρα το OnePlus 7 Pro αξίζει κάθε Ευρώ που θα πληρώσετε και πλέον σχεδόν χωρίς κανέναν συμβιβασμό.

Αγοράστε το από εδώ

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1