Το 5G Xiaomi Mi Mix 3 θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 855 | TechFreaks

Το 5G Xiaomi Mi Mix 3 θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 855 | TechFreaks


Περίπου ενάμισι χρόνο πριν, η Xiaomi αποκάλυψε το Mi Mix 3 ως τη τρίτη γενιά της bezel-less σειράς smartphone. Όπως όλα σχεδόν τα τηλέφωνα εκεί έξω, το μοντέλο που βρίσκεται προς πώληση υποστηρίζει δίκτυα 4G LTE. Αλλά, στις αρχές του 2019, η Xiaomi πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα μοντέλο 5G-ready.

Αυτό είναι σίγουρα ένα εντυπωσιακό επίτευγμα – το Mi Mix 3 θα είναι το πρώτο τηλέφωνο με ενσωματωμένη υποστήριξη 5G – αλλά δεν είναι τεχνικά εφικτό με το τρέχον τσιπ Snapdragon 845. Εξαιτίας αυτού, έχει φημολογηθεί εδώ και αρκετό καιρό τώρα ότι το νέο μοντέλο θα έρθει με το Snapdragon 855 της Qualcomm και, από το πως δείχνουν τα πράγματα, αυτό είναι αλήθεια.

Πέρα από το Πεκίνο, η Xiaomi παρουσίασε αθόρυβα το 5G Mi Mix 3 στο ετήσιο Συνέδριο Συνεργατών της China Mobile. Όπως φαίνεται στην εικόνα, το smartphone συνοδεύεται από ένα συνοπτικό φύλλο προδιαγραφών το οποίο, όπως αναμένεται, απαριθμεί το πρόσφατα ανακοινωμένο Snapdragon 855 ως επεξεργαστή. Αυτό, όπως αποκαλύφθηκε προηγουμένως, θα συνοδεύσει ένα σημαντικό 10GB μνήμης RAM, ένα νέο σχέδιο και μια bezel-less οθόνη. Επιπλέον, μια ρύθμιση διπλής κάμερας μπορεί να βρεθεί στο πίσω μέρος.

Η Xiaomi δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει πότε θα κυκλοφορήσει το Mi Mix 3 με υποστήριξη 5G, αλλά, δεδομένου ότι το Snapdragon 855 αναγγέλθηκε μόλις αυτή την εβδομάδα, η κυκλοφορία του πριν από τις αρχές Φεβρουαρίου φαίνεται απίθανη. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, ακόμη και μετά την κυκλοφορία του smartphone, οποιοδήποτε αρχικό απόθεμα θα είναι πιθανότατα προοριζόμενο για την Κίνα.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1