Το Android 9 Pie Beta της Samsung θα ανακοινωθεί επίσημα αυτήν την εβδομάδα | TechFreaks

Το Android 9 Pie Beta της Samsung θα ανακοινωθεί επίσημα αυτήν την εβδομάδα | TechFreaks


Μετά την αρχική διαρροή του το Σεπτέμβριο, η Samsung επιβεβαίωσε μέσω του Samsung Developers Conference 2018 ότι η επίσημη ενημερωμένη έκδοση του Android 9 Pie είναι σχεδόν έτοιμη και θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση της εταιρείας αυτή την εβδομάδα.

Η συνολική εμφάνιση του λογισμικού έχει οριστεί για να πάρει μια μεγάλη ανανέωση που περιλαμβάνει μια ενημερωμένη οθόνη κλειδώματος με τροποποιημένες γραμματοσειρές, αναβαθμισμένα εικονίδια εφαρμογών και νέα κουμπιά πλοήγησης στην οθόνη που είναι πολύ πιο απλοϊκά. Όλα αυτά θα συνοδεύονται από μια νέα σκοτεινή λειτουργία, η οποία υπήρξε εδώ και αρκετό καιρό ένα ιδιαίτερα απαιτητικό χαρακτηριστικό.

Η beta έκδοση της Samsung Experience 10 θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες του Galaxy S9 και S9 + λίγο μετά την αποκάλυψή της αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτή, οι χρήστες πρέπει να διαμένουν στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο ή τη Νότια Κορέα. Αργότερα θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές.

Παράλληλα με την τακτική ενημέρωση Android 9 Pie, ο κολοσσός της Νότιας Κορέας επιβεβαίωσε επίσης ότι θα ανακοινώσει μια νέα εμπειρία χρήστη σχεδιασμένη ειδικά για το πτυσσόμενο smartphone που θα κυκλοφορήσει. Η συσκευή, η οποία έχει οριστεί για να ονομαστεί ως Galaxy F, θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019 και θα έρθει με μια μεγάλη οθόνη 7,3 ιντσών. Επιπλέον, αναμένεται να ξεκινήσει σε ασημί χρώμα και μπορεί επίσης να περιλαμβάνει 512GB εσωτερικής αποθήκευσης.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1