Το Blackview A80 Pro με 4 κάμερες και χαμηλή τιμή είναι έτοιμο να ξεκινήσει στις 18 Νοεμβρίου + Giveaway | TechFreaks

Το Blackview A80 Pro με 4 κάμερες και χαμηλή τιμή είναι έτοιμο να ξεκινήσει στις 18 Νοεμβρίου + Giveaway | TechFreaks


Η Blackview, είναι και πάλι στα πρόθυρα να ξεκινήσει ένα νέο smartphone, το Blackview A80 Pro. Σύμφωνα με τη σελίδα της εταιρίας για το Blackview A80 Pro, είναι μια εξαιρετικά χαμηλού προϋπολογισμού συσκευή mainstream με μια τετραπλή κάμερα πίσω και μεγάλη μπαταρία 4680mAh. Αλλά ας ρίξουμε μια πρώτη σύντομη ματιά στο νέο επερχόμενο τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τη σελίδα του Blackview A80 Pro, η οθόνη με εγκοπή τύπου waterdrop του Blackview A80 Pro έχει μέγεθος 6,49 ίντσες με τεχνολογία In-cell, έχει αναλογία οθόνης προς σώμα 90,3%. Ένα από τα κυριώτερα σημεία του τηλεφώνου είναι η τετραπλή κάμερα Sony 13MP της, η οποία δίνει ένα καλό πλεονέκτημα στο τηλέφωνο σε σχέση με τους αντιπάλους του σε αυτό το εύρος τιμών.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι μεγάλη στα 4680mAh. Το τηλέφωνο τρέχει με το λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie και λειτουργεί με 4GB μνήμης RAM και 64GB εσωτερικής αποθήκευσης. Υποστηρίζει επίσης παγκόσμιες ζώνες LTE, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε όλο τον κόσμο.

Από τις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε ότι υπάρχει μια εγκοπή τύπου waterdrop και οι στεφάνες είναι αρκετά λεπτές. Το τηλέφωνο διαθέτει 3D αισθητική σχεδίαση με στρογγυλεμένες γωνίες με λεπτό σώμα 8,8mm, ώστε να αισθάνεται άνετο στο χέρι.

Στο πίσω μέρος, θα μπορούσατε να δείτε μια κατακόρυφα τοποθετημένη τετραπλή κάμερα τοποθετημένη κοντά σε έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων

Το Blackview A80 Pro παρέχει τέσσερις παραλλαγές χρωμάτων – Red, Gradient Blue, Green και Black.

Σύμφωνα με τις επίσημα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το μοντέλο αυτό θα ξεκινήσει στις 18 Νοεμβρίου σε πολύ ανταγωνιστική τιμή. Από την άλλη πλευρά, το σύνθημα “quad camera budget king;” λέει ότι η τιμή θα είναι ασυναγώνιστη. Ίσως να είναι το πιο προσιτό τηλεφώνου τετραπλής κάμερας στην αγορά. Η τελική τιμή δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Αλλά μένει να δούμε αν θα μπορέσει να χτυπήσει την τιμή του Redmi Note 8 ή 8 Pro;

Επίσης η BlackView δίνει 10 δωρεάν συσκευές σε έναν διαγωνισμό στον οποίο μπορείτε να λάβετε συμμετοχή από εδώ

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share