Το Breaking Bad mobile έρχεται στο Android και το iOS μέσα στο 2019 [Video] | TechFreaks

Το Breaking Bad mobile έρχεται στο Android και το iOS μέσα στο 2019 [Video] | TechFreaks


Η Sony και η FTX Games μόλις ανακοίνωσαν το παιχνίδι για κινητά Breaking Bad mobile. 11 χρόνια μετά το ντεμπούτο της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, Breaking Bad: Criminal Elements θα φέρει την ίδια συναρπαστική εμπειρία στους χρήστες Android και iOS μέσα από ένα πολλά υποσχόμενο παιχνίδι.

Διαφημιζόμενο ως παιχνίδι free to play, το Criminal Elements θα αναπτυχθεί από την Plamee και θα δημοσιευθεί από την FTX Games. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει εικονικούς χαρακτήρες που εμφανίζονται στην τηλεοπτική εκπομπή όπως ο Walter White, ο Jesse Pinkman, ο Gus Fring, ο Saul Goodman και ο Mike Ehrmantraut.

Ο κύριος στόχος του παιχνιδιού είναι να αναπτύξει και να διατηρήσει μια εγκληματική επιχείρηση χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα αντικείμενα όπως οι συνταγές μεθανίου. Λίγα είναι γνωστά για το gameplay εκτός από το γεγονός ότι το Breaking Bad: Criminal Elements θα είναι ένα παιχνίδι επικεντρωμένο στην «στρατηγική», το οποίο θα επιτρέψει στους παίκτες να «παλέψουν» με τα ηθικά διλήμματα κρατώντας παράλληλα τις εγκληματικές τους δραστηριότητες στο σκοτάδι.

Σύμφωνα με την Hollywood Reporter, το Breaking Bad: Criminal Elements θα έρθει σε συσκευές Android και iOS αργότερα αυτό το έτος. Όπως προαναφέρθηκε, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο δωρεάν μέσω του App Store και του Google Play Store.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1