Το Crash Bandicoot μπορεί να αποκτήσει έκδοση για κινητά | TechFreaks

Το Crash Bandicoot μπορεί να αποκτήσει έκδοση για κινητά | TechFreaks


Μετά την καταστροφική αποκάλυψη του Diablo Immortal, η Activision φαίνεται να έχει ένα άλλο franchise το οποίο θέλει να φέρει στα κινητά, το Crash Bandicoot. Παρόλο που το παιχνίδι δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα, οι χρήστες του Twitter, JumpButton και Motwera, βρήκαν στοιχεία ότι ένα παιχνίδι Crash Bandicoot για κινητά βρίσκεται στα σκαριά του studio King Activision, το όνομα πίσω από τη σειρά Candy Crush.

Μερικά screenshots του μη ανακοινωθέντος παιχνιδιού για κινητά έχουν βρεθεί στο Facebook με την αναζήτηση του ονόματος αφού προηγουμένως ήταν οπαδός της σελίδας του Facebook που συνδέεται με τις διαφημίσεις της Βραζιλίας, εξηγεί ο JumpButton.

Εν τω μεταξύ, ο Kotaku κατάφερε να καταγράψει ένα στιγμιότυπο οθόνης της περιγραφής του παιχνιδιού από το κατάστημα εφαρμογών της εταιρείας που το δοκιμάζει. Κρίνοντας από τα στιγμιότυπα οθόνης και την περιγραφή, αυτό θα είναι ένα ατελείωτο παιχνίδι δρομέα, όπως το Temple Run, αλλά με μια διαφορά.

Το Crash Bandicoot μπορεί να αποκτήσει έκδοση για κινητά

Ένα από τα screenshots αναφέρει ότι οι παίκτες θα είναι σε θέση να «χτίσουν και να αναπτύξουν τη βάση τους», κάτι πολύ ασυνήθιστο για ένα απλό ατελείωτο αγώνα δρόμου. Η περιγραφή λέει επίσης ότι οι παίκτες μπορούν να «ξεκλειδώσουν κλειδιά κτιρίων και να δημιουργήσουν ένα οπλοστάσιο όπλων», έτσι φαίνεται να υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που αποσκοπούν να αλλάξουν την γενικότερη εικόνα του παιχνιδιού πέρα ​​από το τρέξιμο και το άλμα.

Δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι, αλλά τουλάχιστον ξέρουμε ότι το Crash Bandicoot θα είναι σύντομα ένας παιχνίδι ατελείωτου αγώνα δρόμου, οπότε παραμείνετε συντονισμένοι για περισσότερα σχετικά με το θέμα εάν είστε οπαδός της αγαπημένης σειράς παιχνιδιών.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1