Το Fortnite προσθέτει επιλογή gifting εντός παιχνιδιού για περιορισμένο χρονικό διάστημα | TechFreaks

Το Fortnite προσθέτει επιλογή gifting εντός παιχνιδιού για περιορισμένο χρονικό διάστημα | TechFreaks


Η περίοδος των διακοπών πρόκειται να έρθει σε λίγες ημέρες και οι παίκτες του Fortnite θα μπορέσουν να έχουν ακόμη περισσότερη δράση και διασκέδαση με την επόμενη ενημέρωση λογισμικού για το πιο διάσημο παιχνίδι battle royale.

Με το patch v6.31 για το Fortnite, οι παίκτες θα μπορούν να στέλνουν δώρα εντός παιχνιδιού στους Fortnite φίλους τους. Εάν έχετε έναν φίλο που θέλει πραγματικά ένα συγκεκριμένο στοιχείο, μπορείτε να το αγοράσετε για αυτούς και να τους το στείλετε. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε ένα εξατομικευμένο μήνυμα, σαν να στέλνατε λουλούδια.

Ωστόσο, αυτό το χαρακτηριστικό Fortnite gifting δεν πρόκειται να υπάρχει για πάντα στο παιχνίδι. Στην πραγματικότητα, θα διαρκέσει μόνο μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του v6.31 patch. Με άλλα λόγια, αν θέλετε να αγοράσετε τους φίλους σας ένα δώρο, θα πρέπει να το κάνετε μόλις λάβετε την τελευταία ενημέρωση.

Η διαδικασία του gifting αντικειμένων είναι σχεδόν ταυτόσημη με την αγορά αντικειμένων για τον εαυτό σας. Για να ξεκινήσετε, μπείτε στο Fortnite και κατευθυνθείτε στο Κατάστημα. Βρείτε ένα στοιχείο που θέλετε να στείλετε και θα δείτε δύο επιλογές: «Αγορά αντικειμένων» και «Αγορά ως δώρο». Επιλέξτε την επιλογή «Δώρο» και, στη συνέχεια, επιλέξτε σε ποιον από τη λίστα φίλων σας θα θέλατε να το στείλετε. Τέλος, προσθέστε το προσαρμοσμένο μήνυμα και στείλτε το!

Ο φίλος σας θα λάβει τα στοιχεία και το μήνυμά σας ως κουτί δώρου την επόμενη φορά που θα συνδεθεί. Εκτός από αυτήν την υπηρεσία gifting που διαρκεί μόνο μια εβδομάδα, υπάρχουν μερικοί άλλοι περιορισμοί στο gifting στοιχείων:

Δεν μπορείτε να στέλνετε ή να λαμβάνετε δώρα χρησιμοποιώντας μια συσκευή iOS, καθώς το TOS της Apple απαγορεύει την πρακτική αυτή.
Πρέπει να έχετε ενεργοποιημένο τον έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων για να στείλετε ένα δώρο.
Το άτομο στο οποίο στέλνετε ένα δώρο πρέπει να είναι φίλος σας για τουλάχιστον 48 ώρες.
Μπορείτε να στείλετε έως και 3 δώρα σε οποιαδήποτε 24ωρη περίοδο.
Οι αγορές δώρων δεν επιστρέφονται.
Τα μοναδικά είδη που είναι διαθέσιμα σαν δώρα είναι εκείνα που είναι ενεργά στο Κατάστημα.
Αν για κάποιο λόγο δεν θέλετε δώρα, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το gifting στις Ρυθμίσεις λογαριασμού σας.

Οι Epic Games κυκλοφορούν τώρα την ενημερωμένη έκδοση κώδικα v6.31 και μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να δείτε το changelog για την ενημέρωση.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1